AcasăNewsSe pregateste „Guvernul Penal”!

Se pregateste „Guvernul Penal”!

Adrian Nastase

Inca doi fosti ministri au fost condamnati la inchisoare cu executare. „Agricultorii” Decebal Traian Remes si Ioan Avram Muresan si-au luat fiecare cate trei anisori, desi primul este acuzat de trafic de influenta, iar cel de-al doilea doar de complicitate la cumparare de influenta.

Adrian Nastase - fost prim–ministru

Ce-i drept, ei mai au sansa recursului, dar gluma deja se ingroasa, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie incepand sa rada orice demnitar le apare prin vreun dosar. Chiar daca sunt unele care, cel putin dupa cum au fost denumite de presa, pot parea de-a dreptul ridicole : „Caltabosul” pentru Remes si Muresan, „Trofeul Calitatii” pentru Adrian Nastase si  „Pusca de vanatoare” in speta lui  Serban Mihailescu.

Premier avem!

Practic, daca mereu invocatele laboratoare secrete ale Puterii chiar exista, atunci este clar ca acolo prioritatea este sa se puna de un „Guvern Penal” care sa incununeze lupta anticoruptie din Romania! Dintre cei deja intrati in malaxorul condamnarilor, se detaseaza cu siguranta Adrian Nastase, care a scapat de termopanele matusii Tamara, dar a luat in schimb doi ani cu executare pentru „Trofeul Calitatii”. Deci, premierul il da cu siguranta PSD –ul. Si importanta functie de secretar general pare deja arvunita de celebrul „Miki Spaga”, actualul fruntas de la UNPR primind un an si jumatate de inchisoare, cu suspendare, pentru ca a primit cadou niste arme de vanatoare.

Sa fie de uniune nationala!

Prin redeschiderea, dupa atata amar de vreme, a dosarului de tradare nationala de catre procurorii de pe langa aceeasi instanta suprema, alte doua partide parlamentare se inscriu si ele pe lista donatorilor de ministri penali. Partidul Conservator il propune pe Codrut Seres, fost la Economie, iar UDMR pe Zsolt Nagy, de la Comunicatii. De altfel, pe aceste doua portofolii se da si cea mai mare bataie, PDL–ul onorand la randul sau masa anticoruptie cu proaspat demisionarii Ion Ariton si Valerian Vreme, despre care se vorbeste tot mai insistent ca pe ei ar fi picat „magareata” unor dosare penale. Cu siguranta, liberalul Remes nu se va certa pe post cu fostul coleg de la taranisti Muresan, desi ambii au fost ministri ai Agriculturii, cel dintai putand prelua din nou si Finantele.

Dintre membrii “guvernului din umbra” fac parte demnitari din toate partidele politice

[nggallery id=210]

author avatar
Catalin Tache
506 afisari

5 COMENTARII

  1. Acestea sunt motivele pentru care usl cere demisia lui Basescu.Adica ,bai pleaca ca noi nu ne-am saturat de furat.Cum iti permiti sa lasi justitia sa-i lege pe hoti.D-le Basescu suntem alaturi de dumneavoastra.Sai fereasca sfintu sa le aratam asta.

  2. Wow si asa am rezolvat mare coruptie. Dar mai e putin pana la alegeri si se schimba schimbarea. O gramada de condamnati si nici un incarcerat. Atat de mult praf de ma ustura ochii. Ce se mai vand astia intre ei, mama mama. Ca sa dea bine la fata partidelor fiecare „doneaza” 2-3 baieti destia mai cunoscuti pentru „condamanari”, in prima faza cu executare si dupa recurs cu suspendare. Ei isi vad de treaba in continuare si noi …….. cu degetul in gura. Si marea dezapezire unde e….. scuze acolo sunt multi bani si „gumarii” smecheri au nevoie bistarii statului.

  3. Daca nu functionaza CODUL PENAL, macar GUVERN PENAL sa avem. Macar la penali sa fim campioni ca la altceva…. Trebuie respectata vorba „NICIODATA NU-I TARZIU!”.

  4. Naspa, daca nu vin rapid anticipatele cerute de bobor.Se pare ca s-a terminat ata de pe mosor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger