AcasăNewsSe poate anunta in orice minut! Alegerea noului Papa! Intra AICI pentru...

Se poate anunta in orice minut! Alegerea noului Papa! Intra AICI pentru imagini LIVE!

(foto: Agerpres)

UPDATE – Nici dupa al treilea vot de miercuri nu a fost ales noul Papa. Urmeaza ca in aceasta dupa-amiaza sa aiba loc o alta runda, a patra, in cadrul Conclavului intrunit pentru desemnarea viitorului conducator al Bisericii Catolice. Sute de oameni asteapta in Piata Sfantul Petru sa vada daca astazi afla numele noului Suveran Pontif.

Pe cosul Capelei Sixtine a iesit din nou fum negru, miercuri, semn ca al doilea vot al cardinalilor reuniti in Conclav, pentru desemnarea noului Papa, nu a dus la alegerea succesorului lui Benedict al XVI-lea.

(foto: Agerpres)

Cei 115 cardinali electori au continuat in aceasta dimineata votul pentru alegerea noului Papa, dupa ce marti seara niciun cardinal nu a reusit sa obtina doua treimi din voturi. Inaltele fete bisericesti urmeaza sa reia votul in cursul dupa-amiezii.

Conclavul s-a intrunit la Vatican in urma deciziei istorice anuntate de Benedict al XVI lea, pe 28 februarie. Suveranul Pontif a hotarat sa renunte la Pontificat, motivand ca varsta il impiedica sa-si duca la indeplinire misiunea de conducator al Bisericii Catolice.

Citeste si: Vatican. UPDATE Fum negru pe cosul Capelei Sixtine. Noul Papa nu a fost ales din prima zi a intrunirii Conclavului

292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger