AcasăNewsSe poarta executiile. Si dupa?

Se poarta executiile. Si dupa?

Viorica Dancila intoarce ciorapii pe dos, ca partidul sa-i mai poarte o data

Pe holurile PSD se merge cu sabia scoasa din teaca. Se cauta vinovatii pentru a fi descapatanati. E asa mare aglomerare de sabii incat n-ar fi de mirare ca, din greseala, sa se impidice si vreun nevinovat si sa se infiga in propriul tais. Nu cred ca isi face cineva probleme pentru asta. Mai toti stiu ca, dupa un timp, mortul va fi readus in simtiri, stropit cu apa rece pe frunte si asezat la loc, pe scaun. Aici e chestie de noroc, pana la urma, caci se poate trezi pe un scaun mai bun, de unde nu va regreta scurtul deces in numele social-democratiei.

Viorica Dancila intoarce ciorapii pe dos ca partidul sa i mai poarte o data

Probabil ca taierea capetelor era singura solutie prin care partidul se putea curata de balastul ce-l tragea la fund. Nu ar fi prima data cand social-democratii recurg la astfel de momente care, dincolo de zidurile din Kiseleff, nu cred ca sunt intelese de prea multi. Pe vremuri, inainte de caderea ghilotinei sau a securii pe gatul pacatosului, maestrul de ceremonii sangeroase citea multimii edictul monarhului si faptele condamnatului. Acum, nimic. Afli seara, la stiri, ca a mai disparut inca unul din lumea viilor politici.

A fost var cu satul lui Dragnea?

Fara a fi aparatorul unora sau acuzatorul altora, mi-e dat sa constat ca la PSD, in conditiile astea, nu se schimba prea multe. E ca si cum s-ar intoarce presul de la intrare pe partea cealalta si gata curatenia. Pe Codrin Stefanescu, bunaoara, nu l-am agreat niciodata.

Octav Cozmanca vrea organizare in partid Tot ca la UTC

Era arogant, obraznic spre golanie si i se suise la cap pozitia pe care ajunsese, fara ca partidul sa spuna, vreodata, pentru care merite a ajuns secretar executiv. Vorbea foarte corect romaneste? Nu, poate doar ceva mai fara balbe decat ceilalti. Avea studii politice avansate? N-am auzit. Carti sau lucrari publicate? Nici asta n-am auzit. Si atunci, cum a ajuns pe pozitia asta? Era var cu satul in care s-a nascut Liviu Dragnea? Nici macar. Apoi, nici macar cand a fost decapitat nu am aflat ce a facut. S-a bagat peste rand la bufet, s-a facut praf pe la vreo carciuma, a luat in deradere doctrina si cuvantul lui Dragnea? Nimeni nu stie prea bine, iar cand stie, tace. Ii e frica partidului sa vorbeasca? E asa de grav incat nu trebuie aflat sau e vesnica problema de comunicare?

Ia mai votati, maaai!

In locul lui Codrin Stefanescu a aparut Rodica Nassar. E treaba PSD, nu ma intereseaza. Am scris o data sau de doua ori despre ea. Daca a inteles mesajul, e perfect. Daca nu, n-am nicio vina. A aflat cineva, insa, prin ce s-a remarcat doamna aceasta? Prin legaturile de cumetrie cu Ontanu?

Codrin Stefanescu va ramane cu cartile pe care nu le a citit niciodata

Prin relatiile excelente cu Adrian Nastase si cu Ion Iliescu? Prin pendularea pe langa postul de ministru al Sanatatii, pe care in 2016 il refuza, dar care in 2018 ii facea cu ochiul de nu mai putea? Sau si aici e o taina pe care populimea nu trebuie sa o afle, ca nu cumva sa se vada cum se face curatenie si cum se spala rufele in partid? Incep sa ma gandesc ca PSD iar a plecat schiopatand la drum, uitand sa spuna cum si pentru care fapte isi promoveaza oamenii. Poate or fi formidabili si n-au avut loc de ne-formidabilii de pana acum, dar prostimea cum sa afle de ce trebuie sa-i iubeasca? Sau nu trebuie, e de ajuns sa-i voteze?

Pensie linistita, tovarasu!

Uitand ca Uniunea Tineretului Comunist, unde s-a ocupat de probleme organizatorice, a murit cam de mult, ba chiar a murit si PCR, Octav Comanca de semne de vitalitate nebanuita si isi aduce aminte ca a prestat la PSD pe vremuri. Impreuna cu Adrian Nastase – nu stiu a cui a fost ideea, pana la urma – vrea sa construiasca un grup de sprijin pentru social democratii aflati in criza. Hai, lasa-ma! Sa mai adune si alti oameni, specialisti, experti si ce-or mai fi ei acolo si sa dea o mana de ajutor.

Rodica Nassar acum mai buna decat atunci cand a fost trimisa pe banca rezervelor

Nu e clar la ce. Si e cu atat mai incalcit telul, cu cat timpurile lor au trecut, iar acum se poarta altceva. Macar sa-l fi intrebat pe Ion Iliescu daca PSD mai e ce-a fost pe vremuri si daca mai sunt locuri in picioare la matinal. Nu i-a intrebat nimeni nimic, dar dragostea de social-democratie e atat de mare incat vor sa lucreze si fara bani. Si chiar mai mare, caci amandoi sunt trecuti prin ciur si prin darmon si simt cand e vorba de vreo invarteala unde sa-si impuna politica expirata. Hai, domol si pensie linistita, tovarasu’!

Deja se bate la usa

Carmen Dan va pune si ea capul pe butuc. Olguta Vasilescu nu se stie cat va mai sta in picioare. Pe la butucul gadelui au mai trecut si altii, in timp. Ce va urma dupa asta? Cred ca partidul stie, dar nu vrea sa ne spuna. Cine va veni? Aia vechi, probabil, care vor fi spalati cu apa rece pe frunte si repusi pe scaune. Iote, deja au inceput sa bata la usa.

author avatar
Valentin Boeru
2.469 afisari

2 COMENTARII

  1. Psd a luat fantastic de mult. Nu poti crede ca un partid suspendat din sociala europeana sa scoata 24%…Adica ce si pe cine reprezinti la Ue?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger