AcasăNewsSe modifica traseul autobuzelor liniei 104, ca urmare a lucrarilor in zona...

Se modifica traseul autobuzelor liniei 104, ca urmare a lucrarilor in zona Pasajul Muncii!

Calatorii sunt informati ca, dat fiind faptul ca lucrarile la calea de rulare a tramvaielor in zona Pasajul Muncii sunt in plina desfasurare, vor aparea modificari in traseul mijloacelor de transport in comun de suprafata.

Astfel, bucurestenii, dar nu numai, sunt atentionati asupra faptului ca, incepand de joi si pana luni, 8 septembrie, traficul rutier in intersectia Soseaua Mihai Bravu-Bulevardul Basarabia va fi restrictionat pe sensul spre Piata Iancului.

Ca urmare, cei care folosesc autobuzele liniei 104 sunt informati ca RATB ii schimba, temporar, parcursul, urmand ca mijloacele de transport in comun sa functioneze pe traseul de baza, intra Piata Operei, intersectia Bulevadrul Decebal-Strada Dristorului, pentru ca apoi sa aiba un traseu modificat.

Mai exact, se precizeaza intr-un comunicat al Regiei Autonome de Transport Bucuresti,  autobuzele vor rula, in intervalul mentionat, pe Strada Dristorului, Soseaua Mihai Bravu, Pasajul Muncii, Soseaua Mihai Bravu, apoi pe traseul actual. Calatorilor li se aduce la cunostinta faptul ca nu se vor opera modificari pe celalalt sens, respectiv „Cora Pantelimon” – „Piata Operei”.

Sursa foto: ratb.ro

author avatar
Cristina Stefan
665 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger