AcasăNewsSe menține suspansul. Parchetul General, reacție de ultimă oră în cazul alegerilor...

Se menține suspansul. Parchetul General, reacție de ultimă oră în cazul alegerilor din sectorul 1

Se menține suspansul. Parchetul General, reacție de ultimă oră în cazul alegerilor din sectorul 1 (foto: Facebook/Ministerul Public)

Mai durează până când se vor afla concluziile în cazul verificărilor care se fac, la nivelul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, în privința alegerilor locale de anul trecut, din sectorul 1, și a scandalului ce a urmat după apariția unor imagini cu sacii de vot.

Totul, având în vedere faptul că s-a cerut – și aprobat deja – o prelungire a termenului de finalizare a anchetei, cu câteva luni, mai precis până la începutul lui august. ”În cauza privind alegerile locale din Sectorul 1 București, aflată în instrumentarea Secției pentru infracțiunilor din justiție, activitățile dispuse de procurorul de caz prin ordonanța din data de 5 februarie 2021 nu au fost finalizate, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București solicitând motivat prelungirea termenului stabilit pentru aducerea la îndeplinire a tuturor obiectivelor fixate.

Luând în considerare complexitatea procedurilor și volumul mare de muncă pe care îl implică, procurorul de caz a aprobat solicitarea menționată și a fixat un nou termen de finalizare, respectiv 1 august 2021”, din câte se menționează într-un comunicat transmis, în urmă cu scurtă vreme, din direcția Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Ce s-a anunțat în privința diferenței de voturi dintre candidați

Deși în cursul zilei precedente s-a vehiculat o informație, pe surse, cum că, în urma renumărării voturilor, s-ar fi constatat o diferență importantă în favoarea social-democratului Tudorache în fața actualului edil în funcție, Clotilde Armand, – VEZI AICI, Parchetul General a făcut următoarele precizări: ”Menționăm că din verificările efectuate nu s-a putut stabili diferența de voturi între candidați, nefiind finalizate activitățile dispuse de către procuror.”

De altfel, Dan Tudorache a evitat să comenteze prea mult, miercuri, pe marginea situației – în contextul veștilor aflate pe surse, spunând – la același post de știri care a difuzat informația – că așteaptă comunicatul oficial – VEZI AICI.

508 afisari

3 COMENTARII

  1. Astia chiar ne iau de prosti, se vede din avion ca maimuta uratoare, a fraudat alegerile, la ce vanzoleala de reziti erau prin salile de depozitare, cu rucsaguri, voit nu ia controlat nimeni, acolo fiind incalcate o gramada de legi, sustinuti de slugi jegoase, de-ti vine sa nu mai mergi la vot, practica este nu numai la S1, Capitala, cat si prin tara. Totusi sa furi voturile pe fata , ce tupeu si nesimtire poti sa ai fara protectie din partea unui sistem care-l credeam demult ingropat, mai rau ca prin anii 45-50.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger