AcasăNewsSe marita Roberta Anastase! Alfa cand are loc nunta si cine-i viitorul...

Se marita Roberta Anastase! Alfa cand are loc nunta si cine-i viitorul sot!

Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, se va casatori anul viitor cu un om de afaceri prahovean al carui prenume este Victor, iar nunta ar putea sa fie organizata la Ploiesti.

Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor si al treilea om ca putere in statul roman, a renuntat la tinuta ei oficiala si i-a povestit, in exclusivitate, prezentatorului „Povestirilor adevarate”, Dan Cruceru, cum arata viata ei dincolo de lumea politica. Fosta Miss Romania, Roberta Anastase, in varsta de 35 de ani, recunoaste ca in 2012 si-a propus sa imbrace, in sfarsit, rochia de mireasa. „Mi-as dori foarte mult sa fac nunta in Ploiesti”, spune Roberta Anastase, care are o relatie de 13 ani cu un om de afaceri. „In momentele grele, l-am simtit alaturi, faptul ca este sufletist si bun m-a cucerit”, mai spune Roberta Anastase.

De asemenea, Roberta Anastase spune ca isi doreste din ce in ce mai mult copii. „O fata, un baiat, doi, trei. O fetita, neaparat. Acum, daca o sa am un baiat, am sa-l iubesc, nu-i o problema”, glumeste Roberta Anastase. Tot in emisiunea „Povestiri adevarate”, Roberta Anastase va vorbi despre cum se intretine o fosta participanta la concursuri de frumusete, dar si despre pasiunile sale.

 

author avatar
Ciprian Purice
1.585 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger