AcasăNewsSe intorceau de la manastire. Un barbat a murit. Alti patru raniti,...

Se intorceau de la manastire. Un barbat a murit. Alti patru raniti, intr-un cumplit accident, in Sibiu

Se intorceau catre casa, insa unul dintre cei cinci pasageri aflati intr-o masina implicata intr-un groaznic accident de circulatie, in judetul Sibiu, a pierit in urma tragediei produse, cel mai probabil, pe fondul oboselii.

Cei cinci brasoveni vizitasera o manastire si se urcasera in masina pentru a parcurge drumul catre localitatea de domiciliu. Parcursul lor a fost, intrerupt, brusc, noaptea trecuta, de impactul cu un cap de pod. Autoturismul s-a izbit de bucata de beton, iar pasagerii s-au ales cu leziuni grave.

Din pacate, medicii ajunsi la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a ajuta unul dintre barbatii aflati la bordul autovehiculului, fiind nevoiti sa constate decesul. Este vorba, conform stiridesibiu.ro, de un pasager in varsta de 69 de ani. Ceilalti patru pasageri – trei femei si un barbat, soferul, au fost dusi la spital, cu leziuni grave.

Politistii vor stabili cauzele exacte ele producerii tragediei. Cauza cea mai probabila ar fi aceea ca, pe fondul oboselii, conducatorul auto ar fi atipit la volan.

Sursa foto: ziarulceahlaul.ro

189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger