AcasăNewsSe intorceau de la discoteca, sase intr-o masina! Calatoria lor s-a incheiat...

Se intorceau de la discoteca, sase intr-o masina! Calatoria lor s-a incheiat dramatic!

Au iesit in oras sa danseze si sa se distreze, si dupa ore bune de petrecere erau gatasa se intoarca acasa. Au urcat toti sase intr-o masina, fara sa ia in calcul faptul ca barbatul care s-a urcat la volan nu avea permis de conducere. Calatoria s-a incheiat tragic pentru doi tineri aflati in autoturism.

O clipa de neatentie i-a costat viata, cand nici nu apucasera prea bine sa se bucure de ea. O fata in varsta de 17 ani si un baiat cu doar trei ani mai mare au pierit in cumplitul accident care a avut loc duminica, pe DN 67 Ramnicu Valcea Targu Jiu, pe raza localitatii Slatioara. Totul dupa ce, potrivit realitatea.net, tanarul sofer a calcat pedala de acceleratie periculor de mult, a pierdut controlul masinii intr-o curba, iar vehiculul scapat de sub control s-a izbit de mai multi copaci de pe marginea drumului.

Ceilalti patru tineri aflati in autoturism au fost raniti. Acestia au fost transportati la spital, la Ramincu Valcea. Starea lor e grava, insa medicii fac eforturi pentru a-i salva. Din nefericire, familiile celor doua victime pentru care doctorii nu au mai putut face nimic spre a-i tine in viata se pregatesc acum sa-i conduca pe ultimul drum.

Sursa foto: realitatea.net

420 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger