AcasăNewsSe întorc românii din minivacanţa de 1 Mai. Ce rute ocolitoare recomandă...

Se întorc românii din minivacanţa de 1 Mai. Ce rute ocolitoare recomandă polițiștii, pentru a se evita aglomerația pe A2

aglomeratieSe întorc românii din minivacanţa de 1 Mai. Ce rute ocolitoare recomandă polițiștii, pentru a se evita aglomerația pe A2

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să-şi planifice cu mare atenţie revenirea din minivacanţa de 1 Mai dinspre litoralul Mării Negre către Capitală, având în vedere că este de aşteptat ca pe autostrada A2 să se înregistreze valori intense de trafic.

Polițiștii se așteaptă la aglomerație pe autostrada A2

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române anunţă că, pentru evitarea timpilor de aşteptare în coloane, se poate opta pentru rute alternative la autostrada A2, şi anume:

* DN 2A Constanţa – Hârşova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – Bucureşti;

* A2 – Feteşti sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – Bucureşti;

* DN 3 Constanţa – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călăraşi – DN 21 Călăraşi – Drajna – A2 Drajna – Bucureşti (sau din municipiul Călăraşi – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – Bucureşti).

În funcţie de evoluţia valorilor de trafic, la data de 1 mai, există posibilitatea ca poliţiştii rutieri să ia măsura devierii circulaţiei pentru anumite intervale orare şi pe unele tronsoane kilometrice de pe autostrada A2 către aceste artere rutiere alternative, informează sursa citată.

”De asemenea, este important de menţionat că în a doua parte a zilei de luni, când valorile de trafic vor fi în creştere pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, poliţiştii rutieri pot devia circulaţia sau pot impune restricţii de circulaţie şi pe sensul către litoral, astfel că le recomandăm şoferilor să ia în considerare rute ocolitoare pentru a reduce timpul petrecut în trafic şi a ajunge în siguranţă la destinaţie”, mai arată Centrul Infotrafic.

În acest context, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic, semnalizând orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie sau a direcţiei, după o asigurare corespunzătoare. De asemenea, şoferii trebuie să evite depăşirile riscante şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

author avatar
Andreea Vlad
306 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger