AcasăNewsSe intorc ploile! Peste doar cateva ore intra in vigoare o informare...

Se intorc ploile! Peste doar cateva ore intra in vigoare o informare meteo de vreme rea

Meteorologii se asteapta ca astfel de manifestari de instabilitate sa apara si joi, in a doua parte a zilei, local in zonele de deal si de munte, in sudul si in nord-vestul teritoriului,  si in restul tarii pe arii mai restranse.

O informare venita din directia specialistilor in meteorologie s-ar putea sa nu mai ia prin suprindere pe foarte multa lume. In sensul in care sunt anuntate noi reprize de ploi.

Cum precipitatiile au fost, de saptamani bune deja, la ordinea zilei, nu e de mirare ca nici in aceasta a doua parte a saptamanii nu scapam de ploi. Informarea meteo emisa in urma cu doar cateva zeci de minute va intra in vigoare din aceasta dupa-amiaza, de la ora 18. Prin intermediul ei, reprezentantii Administratiei Nationala de Meteorologie precizeaza faptul ca pana vineri seara tarziu, in majoritatea regiunilor tarii instabilitatea atmosferica isi va face simtita din plin prezenta, astfel incat nu uitati de umbrele sau de pelerinele de ploaie.

Se anunta ploi in aversa, insotite de descarcari electrice si vant cu intensificari. De asemenea, exista posibilitatea ca precipitatiile sa fie instote de caderi de piatra.

Primele precipitatii vor aparea in sud-vest si in regiunile montane. In cursul noptii, ploile se vor extinde, urmand sa ajunga sa afecteze majoritatea zonelor tarii, pentru ca vineri sa ploua indeosebi in Moldova, Maramures si la munte. Informarea expira vineri, la ora 21, insa, din cate precizeaza meteorologii, precipitatiile nu vor disparea cu totul din peisaj nici dupa acest interval, ci isi vor restrange aria, astfel ca se vor semnala, sambata si duminica, in zona de deal, cea intracarpatica, precum si la munte.

271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger