AcasăNewsSe intorc ninsorile si viscolul: COD GALBEN! Afla toate detaliile!

Se intorc ninsorile si viscolul: COD GALBEN! Afla toate detaliile!

Vremea se inrautateste. Sunt prognozate ploi, ninsori si viscol. Meteorologii au emis o avertizare COD GALBEN, anuntand precipitatii si vant puternic.

Fiti cu ochii pe prognoza, pentru ca vremea se strica! A fost emis un nou COD GALBEN! Incepand de joi la pranz si pana vineri la ora 10 vor cadea precipitatii in vestul, centrul si nordul tarii. Initial vor fi sub forma de ploaie, dar in cursul noptii de joi spre vineri se vor transforma in lapovita si ninsoare. La munte va ninge. Cantitatile de apa vor depasi 20 – 25 l/mp si izolat, in special in zona montana, 50 l/mp. Vantul va sufla puternic, cu rafale de 55-70 km/h. In zonele inalte vantul va sufla cu 80 … 90 km/h, la rafala, viscolind ninsoarea.

Incepand de vineri dimineata, de la ora 10 si pana seara, in jurul orelor 20, CODUL GALBEN de precipitatii si vant puternic va cuprinde intreaga tara. Vor fi intensificari de pana la 70 km/h in toate regiunile, mai puternice la munte, unde vor depasi 90 km/h. Va ninge slab, dar viscolit, in Banat, Crisana, Maramures, local in Transilvania si in nordul Moldovei.

Specialistii ANM anunta ca „vremea va intra intr-un proces de racire, care se va resimti la inceput in regiunile intracarpatice, iar in zilele de sambata si duminica in intreaga tara”.

525 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger