AcasăNewsSCANDAL! Șoșoacă își avertizează soțul: „Am un mesaj special pentru tine, Silviu....

SCANDAL! Șoșoacă își avertizează soțul: „Am un mesaj special pentru tine, Silviu. E ultimatum!”

sursa foto: replicaonline.ro

„Dacă nu încetezi, voi da pe față numele celor care stau în spatele tău. E ultimatum!”. Sunt vorbele pe care senatoarea Diana Șoșoacă i le-a adresat soțului său, Silvestru (Silviu) Șoșoacă, într-un mesaj transmis miercuri seară, într-un live pe o rețea de socializare.

Șefa partidului SOS România a lansat, așadar, un avertisment adresat partenerului său de viață.

„Dacă nu încetezi voi da pe față numele celor care…”

„Nu-i port ranchiună, eu nu urăsc, dar mă rog bunului Dumnezeu să-i dea mintea cea de pe urmă și să trezească și să se îndepărteze de toți aceia care-l înconjoară și-l învață toate mizeriile”, a spus senatoarea.

„Am un mesaj special pentru tine, Silviu, dacă nu încetezi voi da pe față numele celor care stau în spatele tău. E ultimatum. Ia labele de pe partidul SOS România! Luați labele de pe această speranță a poporului român! Nu am să permit niciodată nimănui să-și bată joc de lupta națională”, a transmis  Șoșoacă, pe un ton categoric.

„Este chiar o prostie să mă acuzi pe mine că eu m-aș duce după fentă, când eu v-am învățat cum să nu vă duceți după fentă. Este o prostie să pornești un scandal după care să arăți cu degetul tocmai persoana împotriva căreia tu te-ai ridicat și pe urmă să dai mesaje că ești protectorul meu, al familiei și așa mai departe”, a mai declarat senatoarea, pe o rețea de socializare.

Schimbul de replici dintre cei doi soți – ajuns să fie și în atenția opiniei publice – nu a pornit de ieri, de azi. După ce Șoșoacă și-a suspendat soțul din conducerea partidului SOS România, acesta a reacționat public printr-un comunicat de presă în care își acuză soția de conducere a partidului prin „abuzuri” care vor provoca, dacă nu sunt oprite, distrugerea SOS România, conform știripesurse.ro.

@luis_lazarus #fy #foryou #dianasosoaca #viral_video #fypシ #senator #sosromania #tiktokviral #5pasidebine @Diana Iovanovici-Șoșoacă ♬ original sound – Luis_Lazarus

author avatar
Andrei Coman
908 afisari

8 COMENTARII

  1. Chiar și așa ,cu bune și rele ,nu avem altă variantă ,la cârdășie și trădarea PNL, PSD

  2. Amesteca preocuparile politice cu problemele de familie si se pretind lideri ! Mai avem si cazul Lasconi. Ei nu sunt in stare sa-si gestioneze problemele de familie si vor sa gestioneze o tara ?! Gretos !

  3. Lasă c-am văzut cum au descurcat probleme țării, desculți de la ong usr , împreună cu cancerul PNL și PSD girați de Iohannis ,crezi că au fost mai buni decât Sosoacă,stai liniștit să vezi ce dictatură globalisto satanistă vine ,exact din inima așa-zisei democrații ,comunismul bolșevic ,a fost copil pe lângă ei

  4. cineva ne considera foarte idioti sa ne arunce in fata asa laturi telenovelistic retarde. tzt ! asta tinea in anii 2000 tovarashi schimbati placa ca nu mai halim manele las fierbinti si kanal d, ne-am spurcat la mozarella iar unii chiar la BBQ asa ca avreti grija ce si cum vziceti si mai ales va comportati, sa n-aveti parte de surpize surprize ca n 89 si porma n o sa stiti ce sa faceti asteptati ordine de la un centru care a cazut demult

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger