AcasăNewsSe întâmplă numai în România! Pentru că n-a fost plătită, o firmă...

Se întâmplă numai în România! Pentru că n-a fost plătită, o firmă şi-a luat asfaltul înapoi!

asfaltSe întâmplă numai în România! Pentru că n-a fost plătită, o firmă şi-a luat asfaltul înapoi

Zeci de metri de asfalt de pe o stradă din orașul Aninoasa, județul Hunedoara, au fost decopertați la puțin timp după ce au fost turnați.

Motivul este unul de-a dreptul incredibil! Firma care l-a turnat nu şi-a primit banii pentru asfaltarea străzii, aşa încât a raşchetat asfaltul proaspăt turnat, l-a încărcat în camioane şi a plecat.

Firma de construcții a decopertat asfaltul proaspăt turnat

Totul a pornit de la faptul că două societăți, care au introdus canalizarea și magistrala de apă pe respectiva stradă, nu s-au înțeles asupra prețului asfaltării cerut de firma respectivă.

„Cele două firme s-au înțeles să pună jumătate jumătate, să asfalteze înapoi strada. Lucrarea fiind finalizată, toate bune. Ei bine, cele două firme, după asfaltarea străzii, nu s-au înțeles la prețul asfaltului. Firma care a făcut lucrarea de asfaltare a venit și și-a luat asfaltul. După ce a fost finalizată, a venit și a rașchetat jumătate de asfalt pe care l-a pus și a spus firmei cu magistrala de apă: refaceți voi”, a declarat primarul orașului Aninoasa, Nicolae Dunca,potrivit Gazeta de Dimineață.

Asfaltarea străzii din orașul Aninoasa ar fi costat pe fiecare dintre cele două firme are au stricat drumul pentru a introduce țevi de apă și canalizare în jur de 170.000 lei.

author avatar
Andreea Vlad
986 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger