AcasăNewsSe intampla in zilele noastre! Imagine infioratoare: Spanzuratoare in centrul Timisoarei!

Se intampla in zilele noastre! Imagine infioratoare: Spanzuratoare in centrul Timisoarei!

Imaginatia timisorenilor pur si simplu nu cunoaste limite atunci cand vine vorba de „accesorii” care sa le infrumuseteze locuintele. Asa se face ca in centrul orasului a „rasarit” o spanzuratoare chiar in fata unui birt.

Daca de obicei oamenii apreciaza in Timisoara peisajele deosebite, frumoase, sunt si cateva idei nastrusnice ale locuitorilor acestui oras care atrag la fel de mult atentia trecatorilor.

De exemplu, cineva s-a gandit, probabil, sa tina hotii la distanta punand cioburi ascutite de sticla pe gard. Nu se stie daca a avut sau nu efectul scontat, dar sigur a reusit sa capteze interesul celor care au trecut pe langa casa lui.

Altcineva a avut o idee si mai ciudata, punandu-si o oglinda retrovizoare la geamul locuintei pentru a vedea tot ce misca pe langa usa lui. Indreptata spre intrarea in casa, oglinda pare sa-i foloseasca proprietarului pentru a vedea cine intra la el, si de ce nu, il ajuta sa decida carui musafir ii raspunde si caruia nu.

Iar daca cineva isi facea griji legat de compozitia micilor, patronul unui magazin s-a gandit sa faca un panou publicitar prin care sa-si asigure clientii ca „micii nu contin carne de cal”.

De departe, insa, cea mai infioratoare imagine este aceea a unui streang amplasat in fata unui birt. Care este rolul lui acolo este greu de spus.

Sursa foto: renasterea.ro

author avatar
Alina Costache
934 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger