AcasăNewsSe întâmplă în România: Un politician a cerut în instanță protecție împotriva...

Se întâmplă în România: Un politician a cerut în instanță protecție împotriva soției agresive

Pentru că a refuzat să bea cu soția, un politician din Brăila a fost agresat de femeie, cazul ajungând în atenția judecătorilor, care au și emis ordin de protecție împotriva acesteia.

Bărbatul care s-a adresat instanței pentru a-și ține soția la distanță este consilier local în oraşul Făurei, judeţul Brăila, fost candidat la funcţia de primar. Acesta a acționat în instanță împotriva soției, după ce femeia l-ar fi agresat fizic, și a reușit chiar să obțină ordin de restricție împotriva femeii, potrivit cancan.ro.

Politicianul a declarat că, într-o zi, și-a găsit copilul singur acasă, iar soţia sa a venit mai târziu, gata beată. Aceasta ar fi insistat la soț să bea împreună și, pentru că a refuzat-o, aceasta a devenit agresivă, lovindu-l cu palmele și cu pumnii.

Victima propriei soții

Bărbatul a sunat la 112 cerând ajutorul oamenilor legii.

„A început să-l lovească cu palmele, pumnii, cu un pahar în zona fetei, gâtului, abdomenului.

În urma acestor lovituri, i-au rămas leziuni. Reclamantul arată că și în trecut s-au mai întâmplat astfel de episoade pe fondul consumului de alcool de către soția sa”, se arată în ordinul de restricție obținut de politician, potrivit sursei citate.

Acuzata susține că ea este victima

În fața instanșei, femeia nu doar că nu a recunoscut nimic, ba chiar susține că ea este victima, iar soțul agresorul.

„Instanța va admite cererea privind emiterea ordinului de protecție împotriva intimatei și va obliga intimata ca, pe o durata de trei luni de la emiterea prezentului ordin de protecție, să păstreze o distanță de minim 50 de metri față de victimă”, a decis judecătorul.

Totuși, femeia nu este de acord cu această hotărâre, așa că a atacat cu apel decizia Judecătoriei din Făurei.

author avatar
Alina Costache
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger