AcasăNewsSE INGROZESTE de cate ori se vede in oglinda! EL este "omul...

SE INGROZESTE de cate ori se vede in oglinda! EL este „omul cu fata de demon”! ATENTIE: Imagini cu puternic impact emotional!

Vo Van Khu, un barbat dintr-o regiune rurala din provincia vietnameza Binh Dinh, a fost supranumit „omul cu chip de demon” dupa ce fata i-a fost desfigurata de o tumora imensa. Doctorii spun ca nu ar fi o operatie dificila, doar ca omul nu are bani pentru interventie.

La inceput, pe cand avea doar 16 ani, tumora aparuse ca o mica umflatura rosie, urmare a unei intepaturi de tantar, insa de atunci a crescut necontrolat si i-a provocat dureri groaznice barbatului, noteaza tuoitrenews.vn.

Familia l-a dus atunci la spital pentru tratament, insa doctorii l-au diagnosticat cu o tumora benigna faciala, adaugand ca aceasta ar putea fi extirpata fara riscuri, daca tanarul are destui bani pentru operatie.

Cum Vo Van Khu nu a avut resursele financiare necesare unei asemenea operatiuni, familia l-a luat pe baiat acasa exact asa cum il dusesera la spital. Vietnamezul nu a mai putut face nimic altceva decat sa spere intr-un miracol. Intre timp, barbatul a cunoscut-o pe Ho Thi Nghe, actuala lui sotie.

„Sper ca Dumnezeu sa-mi dea sanatate astfel incat sa pot sa-mi sustin familia pentru tot restul vietii”, asta este tot ce-si mai doreste Khu acum, dupa cum le-a marturisit jurnalistilor de la Tuoi Tre.

Foto: Tuoi Tre

 

author avatar
Alina Costache
2.216 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger