AcasăNewsSE INGROZESTE de cate ori se vede in oglinda! EL este "omul...

SE INGROZESTE de cate ori se vede in oglinda! EL este „omul cu fata de demon”! ATENTIE: Imagini cu puternic impact emotional!

Vo Van Khu, un barbat dintr-o regiune rurala din provincia vietnameza Binh Dinh, a fost supranumit „omul cu chip de demon” dupa ce fata i-a fost desfigurata de o tumora imensa. Doctorii spun ca nu ar fi o operatie dificila, doar ca omul nu are bani pentru interventie.

La inceput, pe cand avea doar 16 ani, tumora aparuse ca o mica umflatura rosie, urmare a unei intepaturi de tantar, insa de atunci a crescut necontrolat si i-a provocat dureri groaznice barbatului, noteaza tuoitrenews.vn.

Familia l-a dus atunci la spital pentru tratament, insa doctorii l-au diagnosticat cu o tumora benigna faciala, adaugand ca aceasta ar putea fi extirpata fara riscuri, daca tanarul are destui bani pentru operatie.

Cum Vo Van Khu nu a avut resursele financiare necesare unei asemenea operatiuni, familia l-a luat pe baiat acasa exact asa cum il dusesera la spital. Vietnamezul nu a mai putut face nimic altceva decat sa spere intr-un miracol. Intre timp, barbatul a cunoscut-o pe Ho Thi Nghe, actuala lui sotie.

„Sper ca Dumnezeu sa-mi dea sanatate astfel incat sa pot sa-mi sustin familia pentru tot restul vietii”, asta este tot ce-si mai doreste Khu acum, dupa cum le-a marturisit jurnalistilor de la Tuoi Tre.

Foto: Tuoi Tre

 

author avatar
Alina Costache
2.213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger