AcasăNewsRomanii vor sa se distreze la malul marii: Minivacanta de 1 mai...

Romanii vor sa se distreze la malul marii: Minivacanta de 1 mai umple Mamaia!

Romanii au aflat ca au liber si pe 2 si 3 mai, asa ca s-au grabit sa-si rezerve un loc de cazare la hotelurile din Mamaia! Reprezentantii din domeniul turismului se asteapta sa fie aglomeratie in minivacanta de la inceputul lunii in care se da startul distractiei pe litoral!

Plajele vor fi gata la timp sa primeasca turistii, iar camerele din hotelurile din statiune sunt la mare cautare, mai ales in cazul ofertelor  de cazare care includ masa festiva de Pasti! „La ora aceasta, 1 Mai pe litoral este vandut in proportie de 50%. Cererea este foarte mare! Noi consideram ca Mamaia va fi arhiplina, 25.000 – 30.000 de turisti. Si cluburile din Mamaia vor porni de la sfarsitul lunii aprilie. Noi suntem pregatiti”, declara presedintele Asociatiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovala, citat de cugetliber.ro. Preturile pornesc de la 40 de lei de persoana / loc in camera si pot ajunge la 60 – 70 de lei de persoana / loc in camera, cu mic dejun inclus.

Cererile pentru cazare in primele zile ale lunii mai sunt mai mari ca anii trecuti, spun oficialii. Daca nu vreti sa stati in Mamaia, aveti si alte optiuni. Puteti sa va opriti la Eforie, de exemplu. „Resimtim solicitari mult mai mari si de la agentii de turism, si de la particulari. Sunt preturi rezonabile, de extrasezon. De exemplu, la Eforie, un sejur de sase nopti de cazare, cu toate mesele incluse, ajunge la 1.200 de lei”, spune Iuliana Tasie, presedintele Patronatului Firmelor din Turism „Ion Movila” Eforie – Techirghiol.

author avatar
eNational
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger