AcasăNewsSe incing spiritele la doi pasi de granita Romaniei. Rusii mobilizeaza avioane...

Se incing spiritele la doi pasi de granita Romaniei. Rusii mobilizeaza avioane si nave de razboi!

sursa foto: militar.infomondo.ro

In ciuda numeroaselor discutii purtate la nivel inalt, pentru un acord de pace, situatia din fostul spatiu sovietic este mai tensionata ca oricand.

sursa foto: militar.infomondo.ro

Astfel, presa ucraineana anunta ca rusii sunt extrem de nemultumiti de ultimele actiuni NATO si pregatesc un contraatac prin care vor sa-si demonstreze adevarata forta.

Ucrainenii trag atentia ca, in ultimele zile, rusii s-au apropiat extrem de periculos de Letonia, un alt stat despre care s-a tot spus ca risca sa fie atacat in viitorul apropiat.

Cinci avioane militare rusesti au fost interceptate in spatiul aerian de deasupra Marii Baltice, iar un submarin rusesc a fost descoperit nu departe de granita maritima a Letoniei.

Mai mult, chiar fortele militare letone anunta ca „in zona economica exclusiva a Letoniei, la 27 de mile marine de granita sa maritima, fortele armatei nationale au identificat o corveta rusa din clasa Parchim, nava de insotire Bira si un submarin din clasa Kilo”.

Letonii se plang ca, in ultimele luni, au existat cel putin 30 de cazuri in care nave rusesti de razboi au dat tarcoale frontierei maritime letone. In plus, o activitate la fel de intensa desfasoara si aviatia militara rusa.

author avatar
Cristi Ionita
523 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger