AcasăNewsSe îmbrâncesc oamenii pentru Dragnea – PROTESTE la Rahova

Se îmbrâncesc oamenii pentru Dragnea – PROTESTE la Rahova

Mai multe persoane s-au adunat, joi, în faţa penitenciarului Rahova, unde este încarcerat Liviu Dragnea, şi cer eliberarea fostului lider PSD, după decizia Curţii Constituţionale a României privind lipsa completurilor de trei judecători specializate în fapte de corupţie de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Liviu Dragnea Sursa foto Twitter

Organizarea protestului a fost anunțată, pe Facebook, de către Codruța Cerva, după ce CCR a admis contestația prin care completurile de trei judecători au fost declarate ilegale.

Oamenii au adus pancarte pe care au scris: „Liviu Dragnea, deţinut politic„, „Cerem rejudecarea procesului lui Dragnea„, scandânt din toți plămânii “Dreptate pentru Dragnea”.

La penitenciar au ajuns şi câţiva lideri #rezist, Marian Ceauşescu şi fostul jurnalist Mălin Bot, care s-au îmbrâncit şi au avut un schimb de replici cu susţinătorii lui Liviu Dragnea, conflictul fiind aplanat de jandarmi.

CCR a admis, miercuri, sesizarea privind lipsa completurilor de trei judecători specializate în fapte de corupţie de la ÎCCJ. Sesizarea a fost făcută de Florin Iordache, în calitate de preşedinte delegat al Camerei Deputaţilor.

Va fi sau nu reanalizat dosarul lui Dragnea?

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger