AcasăNewsSe golesc închisorile! 67.000 de condamnați, eliberați!

Se golesc închisorile! 67.000 de condamnați, eliberați!

Mulți, probabil, nici nu au auzit de Agenda 21 și, poate, pe undeva e mai bine așa. Este vorba despre un „to do list” trasat de elita globalistă care urmărește impunerea Noii Ordini Mondiale. În chestiunea pandemiei de Covid-19 și a efectelor sale, printre punctele care trebuie bifate se numără închiderea bisericilor și golirea închisorilor! Prima s-a realizat, iar a doua este pe cale să devină teribila componentă a vieții care ne așteaptă.

Pe măsură ce americanii dezbat intens asupra redeschiderii lăcașelor de cult după Covid-19, peste 67.000 de condamnați au ajuns în libertate! Potrivit UCLA, care urmărește aceste date, cifra aceasta a fost atinsă zilele trecute și în ea sunt centralizate informațiile colectate din toate cele 50 de state. Cei mai mulți dintre ei (43.000) sunt pușcăriași eliberați din închisorile federale, acolo unde ajung infractorii periculoși și recidiviștii, potrivit presei din State.

Statul Hawaii, de exemplu, a golit 38% din închisorile sale! De ce, întreabă ziariștii? Hawaii nu a raportat decât 17 decese de Covid-19 și niciun caz confirmat printre deținuți! Dar, cu toate acestea, a trimis în libertate mai bine de o treime dintre infractorii condamnați. Și a urmat prăpădul… La începutul lui mai, un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost arestat în Hawaii pentru crimă. Era în libertate de doar două săptămâni, eliberat de autorități sub pretextul Covid-19!

Pandemia de Covid-19 scoate la iveală ce-i mai rău din societatea modernă? Oare așa să fie sau cineva apasă butoanele potrivite pentru a bifa fiecare punct trecut în Agenda 21? Ni s-a spus că sunt măsuri de prevenție și toate urmăresc binele comun? Dar ce bine este ăla care duce la închiderea bisericilor și, în schimb, lasă deschise magazinele care vând băuturi alcoolice? Despre ce protecție vorbim când populația este trimisă în izolare, iar infractorii condamnați la ani grei ies zâmbitori din pușcării?

Donald Trump însuși a criticat politica asta, dar sistemul de guvernământ din State nu-i permite nici măcar președintelui să facă mai mult de atât. „Unii guvernatori au considerat magazinele de băuturi alcoolice și clinicile de avort ca fiind esențiale pentru viața americanilor, dar au lăsat bisericile și casele de cult închise. Nu este corect!”.

În pușcăriile din America sunt 2,2 milioane de deținuți. Au decedat de Covid-19 puțin sub 500 de prizonieri. Pentru o cifră ca asta, autoritățile deschid larg porțile închisorilor, pe care ies în special condamnați sub 40 de ani, tineri și sănătoși, dornici să revină la apucăturile obișnuite (majoritatea, recidiviști!).

Datele oficiale din SUA arată cât de mare este rata infracționalității. În 2020, infracțiunile comise cu arme de foc au crescut cu 21% în New York, cea mai mare metropolă a țării. Spargerile, de asemenea cu 40% mai mari! Și, totuși, New Yorkul a eliberat mai mult de 1.500 de pușcăriași.

Pentru cine a uitat, grija de soarta condamnaților în timpul pandemiei de Covid-19 a fost fluierată și prin România, iar multe vuvuzele NWO au trâmbițat la un moment dat că este urgent să eliberăm îmchisorile.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor