AcasăNewsSe fac verificari acasa la Condrea

Se fac verificari acasa la Condrea

Cercetarile in cazul ce tine primele pagini ale gazetelor autohtone si constituie principalul subiect de stiri in mediul online si pe TV, de duminica seara incepand, sunt in plina desfasurare, fiind preluate, inca de ieri, de catre procurorii de la Parchetul General.

Pe langa alte proceduri specifice anchetei desfasurate in acest caz, in vederea lamuririi tuturor aspectelor ce tin de ceea ce se considera a fi decesul patronului Hexi Pharma, oamenii legii se opresc si la locuinta omului de afaceri.

Concret, din cate anunta televiziunile de stiri, se fac verificari domiciliare in cazul Dan Condrea, in vederea identificarii unor inscrisuri care sa le poata oferi indicii lamuritoare anchetatorilor, dar si alte probe considerate utile. Este posibil ca procurorii sa ceara sa vada si testamentul omului de afaceri.

Va reamintim faptul ca duminica seara a avut loc un accident rutier, in urma caruia se presupune ca a murit afaceristul care detinea firma producatoare de biocide, aflata in plin scandal al dezinfectantilor. Avand in vedere, insa, faptul ca soferul a fost desfigurat in urma impactului deosebit de violent cu un pom de pe marginea drumului, se cer teste ADN in vederea identificarii cadavrului. Va reamintim ca deunazi trupul fara viata a fost identificat de actuala sotie a afaceristului Dan Condrea.

author avatar
Cristina Stefan
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger