AcasăNewsSe fac iar căutări în lanul de floarea soarelui din Olt

Se fac iar căutări în lanul de floarea soarelui din Olt

Se fac noi cercetări într-un lan de floarea soarelui din Caracal, la fel cum se întâmplase și în weekend, și de această dată oamenii legii încercând să dea de urma telefonului Luizei, fata de 18 ani dispărută încă din aprilie.

La fel ca și data trecută, se folosesc detectoare de metale, în încercarea de a repera mobilul căutat. Între timp, locuința și curtea lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul ororilor de la Caracal, au fost luate la puricat deopotrivă de polițiști și de procurori, iar anchetatorii au răspuns și unei sesizări venite de la o femeie, în privința unor haine de fată, găsite la marginea unui drum, și care s-a presupus că ar fi putut fi ale Luizei, variantă neconfirmată oficial, însă.

Vă amintim faptul că dosarul a fost preluat de DIICOT structura centrală, după ce în primă fază cercetările fuseseră derulate de către reprezentanții DIICOT Craiova.

sursa foto – captură Romania TV

295 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sunt programe care iti arata și localizeaza telefonul. Unul e prin Google daca l-ai pierdut altul e prin Sts in 10 sec
    .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger