AcasăNewsSe fac anchete după ce un pacient s-a aruncat de la etajul...

Se fac anchete după ce un pacient s-a aruncat de la etajul 3 al Spitalului de Urgență Slobozia

Se fac anchete după ce un pacient s-a aruncat de la etajul 3 al Spitalului de Urgență Slobozia (sursa foto: Facebook)

Episod dramatic, joi după-amiază, la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Un pacient a pierit după ce s-ar fi aruncat în gol. Omul nu a supraviețuit. Cazul este în atenția oamenilor legii.

Concret, s-a început o anchetă, în cazul decesului bărbatului de 73 de ani – atât la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, cât și la nivelul unității spitalicești unde s-a întâmplat nenorocirea, potrivit news.ro.

Incidentul cu urmări grave a avut loc joi după-amiază, în jurul orelor 16:45, când, din câte a anunțat Spitalul Județean de Urgență, ”un pacient, internat în Secția Medicină Internă, s-a aruncat în gol de la etajul 3 al clădirii principale”, conform independentonline.ro. Omul a fost preluat urgent de către cadrele medicale și s-a încercat salvarea sa. În ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, omul nu a supraviețuit.

Din câte au mai transmis reprezentanții spitalului din Slobozia, după producerea nefericitului incident, familia victimei a fost ”anunțată imediat”, fiind, totodată, sesizată și poliția, respectiv IPJ Ialomița.

Din nefericire, la finele lunii februarie, s-a aflat că un pacient internat la un spital din Constanța a sfârșit după ce a căzut în gol de la etajul 5 al unității medicale. DETALII AICI.

151 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu va mai pierdeti,bre ,vremea bineinteles ca avea covid.Eroii nu erau ,ca de obicei, pe acolo,aveau foarte multa treaba sa bage mana pe sub fustele eroinelor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger