AcasăNewsSe extinde rețeaua de apă și canalizare în județul Ilfov

Se extinde rețeaua de apă și canalizare în județul Ilfov

Se extinde rețeaua de apă și canalizare în județul Ilfov

Ieri au fost semnate contractele de execuție pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă, canalizare, stații de pompare apă uzată în localitățile Ciolpani, Petrăchoaia, Cernica, Glina.

Obiectivul general al măsurii de investiții îl reprezintă îmbunătățirea infrastructurii de apă și
apă uzată, spre beneficiul mediului și al populației, în vederea îndeplinirii obligațiilor de
conformare a României la Tratatul de Aderare.

Se extinde rețeaua de apă și canalizare în județul Ilfov

Aceste contracte fac parte din “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Ilfov, în perioada 2014-2020”, proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020 (POIM).

Contractul de extindere a rețelelor de apă și canalizare pentru localitatea Ciolpani are o valoare de 77.544.584,87 lei fără TVA, fiind atribuit ofertantului Constructii Erbasu S.A, iar durata de execuție a lucrărilor este de 32 de luni de la data ordinului de începere.

Contractul de extindere a rețelelor de apă și canalizare pentru localitățile Petrăchioaia, Cernica, Glina are o valoare de 98.081.182,68 lei fara TVA, fiind atribuit Asocierii Acvatot -Sade- Compagnie Generale de Travaux D’Hydraulique, iar durata de execuție a lucrărilor este de 35 de luni de la data ordinului de începere.

author avatar
National