AcasăNewsSe desfiinţează Televiziunea Română? Ipoteza, declanşată de Revelionul "buclucaş" cu Vacanţa Mare

Se desfiinţează Televiziunea Română? Ipoteza, declanşată de Revelionul „buclucaş” cu Vacanţa Mare

vacanta mareSe desfiinţează Televiziunea Română? Ipoteza, declanşată de Revelionul "bucuclaş" cu Vacanţa Mare

Revelionul organizat de TVR în parteneriat cu trupa Vacanţa Mare a stârnit mare rumoare. Stilul umoristic abordat în noaptea de Anul Nou la televiziunea publică poate duce chiar la desfiinţarea actualei societăţi.

Cu această idee a venit senatorul USR Marius Bodea, care susţine că singura soluţie pentru Societatea Română de Televiziune e desfiinţarea instituţiei şi înfiinţarea unei „adevărate” televiziuni publice.

Dacă vrem să fim cinstiţi cu noi şi cu românii, singura soluţie care mai există pentru Societatea Română de Televiziune este desfiinţarea sa, aşa cum există astăzi, prin lege, şi înfiinţarea prin altă lege a unei adevărate televiziuni publice.

Revelionul Vacanţa Mare este vârful aisbergului. Curtea de Conturi a arătat în nenumărate rapoarte că din TVR s-a furat ca din codru.

Toate regimurile politice de până azi s-au folosit de instituţie pentru a-şi îndestula clientela, pentru a împărţi posturi şi pentru a continua raptul orchestrat de orice guvernare de stânga/dreapta din ultimii 30 de ani.

Ca să schimbăm actuala conducere cu o alta, apropiată de noua guvernare, înseamnă să cauţionăm tot ce s-a întâmplat până acum la TVR, inclusiv regimul Dragnea, în timpul căruia „serviciul public“ a devenit „serviciu bugetar“, prin desfiinţarea taxei radio-tv“, precizează senatorul USR.

Revelionul TVR-ului, pe locul 5 în audienţe

TVR 1 a prezentat de Revelion un program în care s-a regăsit ”Vacanţa Mare”, de la 23.00, cu Mugur Mihăiescu, actor şi antreprenor din sectorul HoReCa, participant la protestele anti-mască din Piaţa Victoriei, conform news.ro.

La programul special din noaptea dintre ani a fost prezent şi Dan Bittman, coronasceptic vocal în anul care a trecut. Programul de Revelion de la TVR 1 a fost urmărit de 509.000 telespectatori, fiind pe locul cinci în topul audienţelor.

author avatar
Andrei Ștefan
745 afisari

7 COMENTARII

  1. usr ul se va desfiinta sigur pt ca pute a bolsevism de la o posta si romanii stiu cu ce s a mancat ala !!!!!!! nu va e ba rusine sa faceti o propaganda atat de ieftina cand voi sunteti toti bursanti soross si alte ong uri toate slugi la straini cu misiunea doar de a devaliza pt altii????

  2. Cand s au distrat in emisiuni de divertisment de Dancila , base etc. nu s a sesizat nimeni…
    Doar Ceausescu cenzura ..A inviat cumva ?

  3. Sunteti deranjati ca vi se spune adevarul?
    Securistii de la USR sunt rugati a faca spume
    Baa neomarxistilor va e frica de Vacanta Mare?
    V-au spus-o in fata ca sunteti spalati pe creier si tot nu va treziti
    Cind o sa va treziti va fi prea tarziu

  4. Ziarul de propaganda ” Evenimentul zilei ” al lui iohanis si gastii lui de mercenari cu interese antiromanesti, A SCOS RUBRICA DE COMENTARII ALE CITITORILOR DE LA FIECARE ARTICOL , din cauza faptului ca cititorii , inclusiv votantii lui iohanis si pnl/usr , si-au dat seama de interesele antiromanesti ale lui iohanis SI-L CRITICAU IN COMENTARIILE LOR , astfel acest ziar a luat masura total nedemocratica de a scoate aceasta rubrica de comentarii !!!!!!

  5. Ca au fost imitati, dezavuati, le-au fost criticate metehnele corifeilor (sic) ajunsi pe norul pe care se cred ca nu-i atinge chiar nimic, nu-i niciun bai… Problema e ca grobienii de la VACANTA MARE , cred ca mai au umor. Ei bine, umorul acestora a murit se pare odata cu fostul lor coleg de scena… fie-i tarana usoara… De atunci incearca iar , si iar , dar degeaba , nu le iese nimic… Nu vreau sa le comentez publicul care cred ei ca se mai uita la „umorul” lor. Unul cu fata de pergament scapat din focul bibliotecii din Alexandria, iar celalalt vesnicul individ prostcrescut au incercat dealungul timpului sa „screama” niste personaje asemeni lor. N-au reusit. Productiile au fost jalnice. Chiar daca aproape le stiu pe de rost, mi-e dor de glumele lui Dem, Braila, Amza, Puiu Calinescu si lunga mai e lista… De aceste zise „intamplari artistice”, n-o sa-mi fie niciodata. Indemnul lui I.E. Radulescu , „scrieti baieti, numai scrieti” se adresa contemporanilor si nu viitorimii.

  6. Nacazul e ca Penalul cocotat la varful statului s-a simtit ofensat si cat o sa mai tolereze el „necuviinta,lipsa de respect” ? Cenzura trebuia sa inceapa si pas cu pas toti astia care il iau la misto,”vor fi pusi cu botul pe labe.” Ar putea urma dupa Cristoiu emisiunea ” Starea natiei ” si chiar noi astia care comentam aici pana se vor baga si peste acest ziar. S-a desfiintat ” Dictatura proletariatului”, traiasca ” Dictatura mea „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger