AcasăNewsSe desfiinţează Televiziunea Română? Ipoteza, declanşată de Revelionul "buclucaş" cu Vacanţa Mare

Se desfiinţează Televiziunea Română? Ipoteza, declanşată de Revelionul „buclucaş” cu Vacanţa Mare

vacanta mareSe desfiinţează Televiziunea Română? Ipoteza, declanşată de Revelionul "bucuclaş" cu Vacanţa Mare

Revelionul organizat de TVR în parteneriat cu trupa Vacanţa Mare a stârnit mare rumoare. Stilul umoristic abordat în noaptea de Anul Nou la televiziunea publică poate duce chiar la desfiinţarea actualei societăţi.

Cu această idee a venit senatorul USR Marius Bodea, care susţine că singura soluţie pentru Societatea Română de Televiziune e desfiinţarea instituţiei şi înfiinţarea unei „adevărate” televiziuni publice.

Dacă vrem să fim cinstiţi cu noi şi cu românii, singura soluţie care mai există pentru Societatea Română de Televiziune este desfiinţarea sa, aşa cum există astăzi, prin lege, şi înfiinţarea prin altă lege a unei adevărate televiziuni publice.

Revelionul Vacanţa Mare este vârful aisbergului. Curtea de Conturi a arătat în nenumărate rapoarte că din TVR s-a furat ca din codru.

Toate regimurile politice de până azi s-au folosit de instituţie pentru a-şi îndestula clientela, pentru a împărţi posturi şi pentru a continua raptul orchestrat de orice guvernare de stânga/dreapta din ultimii 30 de ani.

Ca să schimbăm actuala conducere cu o alta, apropiată de noua guvernare, înseamnă să cauţionăm tot ce s-a întâmplat până acum la TVR, inclusiv regimul Dragnea, în timpul căruia „serviciul public“ a devenit „serviciu bugetar“, prin desfiinţarea taxei radio-tv“, precizează senatorul USR.

Revelionul TVR-ului, pe locul 5 în audienţe

TVR 1 a prezentat de Revelion un program în care s-a regăsit ”Vacanţa Mare”, de la 23.00, cu Mugur Mihăiescu, actor şi antreprenor din sectorul HoReCa, participant la protestele anti-mască din Piaţa Victoriei, conform news.ro.

La programul special din noaptea dintre ani a fost prezent şi Dan Bittman, coronasceptic vocal în anul care a trecut. Programul de Revelion de la TVR 1 a fost urmărit de 509.000 telespectatori, fiind pe locul cinci în topul audienţelor.

author avatar
Andrei Ștefan