AcasăNewsSe dau TICHETE DE MASĂ pentru vaccinare la Sectorul 4! Vezi condițiile...

Se dau TICHETE DE MASĂ pentru vaccinare la Sectorul 4! Vezi condițiile și noul program în care poți primi bonurile

V-ați vaccinat împotriva COVID 19 în perioada 3 septembrie 2021 – 14 aprilie 2022 într-unul din centrele de vaccinare din Sectorul 4? Dacă da, verifică imediat! S-ar putea să poți primi tichete de masă în valoare de 100 de lei.

Conform unui anunț al Primăriei Sectorului 4, campania de acordare a bonurilor de masă a început în octombrie și se va încheia în 31 decembrie, prin înscrierea pe platforma start.ps4.ro, secțiunea “Tichete de masa”. Până atunci, aveți posibilitatea și de a suna la numărul de telefon 021.9441 pentru ca un angajat al Primăriei să vă verifice eligilibilitatea.

Conform normelor stabilite de Ministerul Sănătăți, pentru a primi tichetele, sunt eligibile persoanele cărora, în perioada 03.09.2022 – 14.04.2022, li s-a administrat doza 2 la unul dintre vaccinurile AstraZeneca, Pfizer și Moderna sau unidoza la serul Johnson&Johnson, în centrele de vaccinare de pe raza Sectorului 4.

Ulterior, după verificarea documentelor, persoanele eligibile vor fi contactate telefonic pentru a li se acorda tichetele de masă, ce vor putea fi ridicate de la fostul centru de vaccinare din Mall Grand Arena (Bd. Metalurgiei Nr. 12-18, Etaj 1).

Întrucât foarte mulți dintre cei care ar trebui să primească tichete de masă nu se pot învoi de la serviciu în timpul zilei, primăria a decis ca tichetele să poată fi ridicate, în baza actului de identitate și a adeverinței de vaccinare, de luni până vineri, după un nou program: în intervalul 12:00-20:00.

Este de menționat faptul că aceste bonuri valorice sunt valabile până la data de 31 decembrie 2022. Acordarea lor are loc în baza prevederilor Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1863/10.09.2021 privind acordarea tichetelor de masă persoanelor care s-au vaccinat cu schema completă împotriva SARS-CoV2 în perioada 03.09.2021 – 14.04.2022.

author avatar
National
458 afisari

10 COMENTARII

  1. Cobaii își primesc răsplata?

    AR TREBUI CA ĂȘTIA SĂ-ȘI PLĂTEASCĂ SPITALIZAREA PENTRU BOLILE CARE AU LEGĂTURĂ CU DOZELE. CĂ AȘA E NORMAL!!! Nu să le plătească cei ca mine. Că noi am știut a ne feri. Și nici nu am vrut pomană.

    • alo, doctoru’ barbu. bolile nu au nici o legatura cu dozele.
      asta ca sa stii si tu, impotent mintal.
      dozele pot avea efect asupra boilor, dar asta e altceva.

      • Handi, iar te-a retrogradat tăpălabă?
        Marș pe ge4puimedia și explică-le devianților de acolo cum e cu dozele și bolile.

    • ”Se dau TICHETE DE MASĂ pentru vaccinare”. Cati mai sunt in viata? Nu va uitati ca nu mai gasesti oameni ptr angajare?Unde au disparut?

  2. „Muncesc, iubesc, trăiesc în sectorul 4” => „Muncesc, iubesc, ma inoculez, mor în sectorul 4”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger