AcasăNewsSe da verdictul in DOSARUL SECHESTRARII! GIGI BECALI nu este in tara!

Se da verdictul in DOSARUL SECHESTRARII! GIGI BECALI nu este in tara!

Decizia in dosarul in care omul de afaceri Gigi Becali este acuzat de sechestrare de persoane este asteptata luni. Completul de cinci judecatori de la Inalta Curte urmeaza sa anunte verdictul definitiv in jurul orelor 13, cu cateva ore inainte ca patronul stelist sa revina in tara.

Gigi Becali se intoarce de la Dubai, unde a plecat in urma cu doar cateva zile, in cursul acestei seri. Dupa ce initial anuntase ca daca va fi condamna, nu mai revine in tara, Becali a revenit asupra declaratiei, spunand, la RTV, ca va reveni in Romania luni, cu o cursa Dubai- Istanbul via Bucuresti, ce va ajunge in Capitala la ora 19.

Procurorii cer 11 ani de inchisoare pentru patronul din Ghencea, in dosarul sechestrarii hotilor de masini. Potrivit procurorului, modalitatea prin care s-au comis faptele sunt de natura unui “comando urban”, pentru ca s-au folosit arme de foc, au existat urmariri si accidentari in trafic, rapiri si violenta. “Becali a savarsit fapta de lipsire de libertate cu intentie directa, pentru ca a prevazut si acceptat posibilitatea producerii ei atunci cand si-a trimis bodyguarzii sa-i aduca pe presupusii hoti ai limuzinei sale”, a mai adaugat magistratul.

Gigi Becali a fost achitat in 19 octombrie 2011 de catre un complet de trei judecatori al ICCJ, el fiind acuzat ca le-a ordonat garzilor sale sa ii prinda cei care i-au furat masina. Acestia au fost dusi apoi la sediul Partidului Noua Generatie, pe care Becali il conducea, au fost sechestrati si agresati. Decizia instantei a fost contestata de Parchet si de unii dintre inculpatii din dosar, iar dosarul a ajuns la completul de cinci judecatori de la aceeasi instanta.

author avatar
eNational
499 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger