AcasăNewsSe dă startul la ”MasterChef”, la ProTV. Unul dintre cei trei jurați...

Se dă startul la ”MasterChef”, la ProTV. Unul dintre cei trei jurați dă din casă: „Sunt tot felul de probe interesante”

Se dă startul la ”MasterChef”, la ProTV. Unul dintre cei trei jurați dă din casă: „Sunt tot felul de probe interesante”Se dă startul la ”MasterChef”, la ProTV. Unul dintre cei trei jurați dă din casă: „Sunt tot felul de probe interesante” (sursa foto: MasterChef Romania/Facebook)

Noul sezon, cel cu numărul opt al show-ului culinar „MasterChef”, difuzat de ProTV, stă să înceapă.

Startul se va da miercuri seară, pe 12 ianuarie, la ora 20.30, când fanii emisiunii îi vor putea vedea la lucru pe concurenții ce vor ajunge să aibă preparatele evaluate de către cei trei jurați – Chef Joseph Hadad, Chef Foa şi Chef Radu Dumitrescu.

Chef Foa a fost prezent, în dimineața acestei zile, în studiului Știrilor ProTV și le-a dezvăluit fanilor emisiunii câteva detalii despre noul sezon al emisiunii. „Concurenții sunt mișto! Sunt pe toate nivelele, pe toate tipurile de (…) caractere. (…) Au mâna lucrată pe timp de pandemie, că toată lumea a stat acasă (…) și a gătit”, a spus Chef Foa.

Jurat: Situațiile au scos din noi tot felul de sentimente

Tânărul chef a mai dezvăluit unele aspecte pe care le vor descoperi cei care se vor uita la emisiunea de la ProTV destinate celor pasionați de sfera culinară. „Situațiile au scos din noi tot felul de sentimente pe care noi nu le-am reprimat și nici nu le-am trecut prin filtre. O să descoperi momente de răutate la adresa nedreptății adusă ingredientelor, că despre asta este vorba. Sunt tot felul de probe interesante”, a declarat Chef Foa, citat de masterchef.protv.ro.

Concurenții care vor să îi impresioneze pe cei trei jurați au de trecut, așadar, nu doar testul cronometrului, pentru că trebuie să se încadreze în timpul destinat fiecărui preparat pregătit, ci și să fie atenți la felul în care gestionează ingredientele de pe bancul de lucru.

133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger