AcasăNewsSe contureaza ideea unei crime urmate de sinucidere

Se contureaza ideea unei crime urmate de sinucidere

La trei zile de la disparitia lui Nicolae Lapuste si a copiilor lui, in varsta de 15 si, respectiv, trei ani, politia deja avanseaza ipoteza unei crime, prin inecarea copiilor, urmata de sinuciderea tatalui, probabil prin aceeasi metoda.

Mama micutei Alexandra face din nou apel la toti cei care o pot ajuta cu gasirea fiicei

Cautarile lui Nicolae Lapuste si ale copiilor au continuat si in cursul zilei de ieri, pana dupa panz, dar fara succes. Au fost gasite urme de pasi care merg vreo 20 de metri pe lac, in imediata apropiere a unei sparturi mari in gheata.

Cunoscut cu labilitati psihice

Politistii clujeni iau in considerare cea mai teribila varianta si anume a crimei urmata de sinucidere. Despre Nicolae Lapuste au aparut informatii noi, potrivit carora era cunoscut politiei locale din Floresti cu labilitati psihice, mai avand tentative de suicid. De asemenea, se contureaza tot mai mult si climatul familial tensionat in care isi ducea viata, grefat pe existenta unor datorii mari la banci. Pompierii au cautat fundul lacului dar nu au reusit sa gaseasca cele trei persoane disparute. Lacul de acumulare de la Tarnita este cunoscut pentru faptul ca nu lasa sa iasa la suprafata trupurile persoanelor care se ineaca. In 2011, trei localnici s-au inecat aici si nu au mai fost gasiti nici in ziua de azi.

author avatar
Andrei Coman
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger