AcasăNewsSe confirma VESTEA dezvaluita in EXCLUSIVITATE de "NATIONAL": Adrian Sarbu pleaca de...

Se confirma VESTEA dezvaluita in EXCLUSIVITATE de „NATIONAL”: Adrian Sarbu pleaca de la PRO TV!

Informatia care a cazut ca un trasnet asupra angajatilor trustului MEDIA PRO si care a fost dezvaluita in exclusivitate, miercuri, pe site-ul Ziarului „NATIONAL”, a fost confirmata, in urma cu scurt timp, chiar de catre reprezentantii Central European Media Enterprises  (CME). Adrian Sarbu a demisionat din functiile de presedinte si Chief Executive Officer (CEO) al companiei ce detine ProTV-ul.

Va prezentam cateva paragrafe din comunicatul de presa dat publicitatii de catre oficialii CME. „Adrian Sarbu a jucat un rol decisiv in cadrul companiei pentru aproape doua decenii. A inceput ca partener al CME in 1995, cand compania a lansat postul PRO TV pe piata din Romania. Ulterior, din 2007 pana in 2009, a ocupat functia de Chief Operating Officer al companiei. Din 2009 a fost Presedinte si CEO al CME”, se precizeaza in documentul oferit presei.

Multumindu-i pentru contributia adusa la dezvoltarea companiei media, pe durata celor aproape doua decenii de colaborare, Ronald Lauder, fondatorul CME, mentioneaza ca,  aflat la conducerea Central European Media Enterprises, Adrian Sarbu „a creat si implementat strategia multichannel pentru CME si divizia new media. Si-a indeplinit cu succes atributiile de CEO, reusind sa mentina compania in pozitia de lider de piata intr-un context macroeconomic foarte dificil si intr-o perioada de tranzitie a industriei media. Ii suntem recunoscatori lui Adrian pentru toate aceste realizari si ne dorim sa continuam colaborarea si in viitor”.

Citeste si: Lovitura de teatru! Adrian Sarbu, dat afara de la PRO TV fara nicio explicatie!

Desi din continutul documentului nu reies motivele pentru care Sarbu a ales sa renunte la functiile de conducere ale CME, companie care detine ProTV-ul, surse din MediaPro sustin pentru “National” ca Adrian Sarbu a fost fortat sa demisioneze si ca, dupa plecarea sa, grupul MediaPRO va fi condus direct de la New York, de un board alcatuit din trei americani, dintre care doi avocati.

Adrian Sarbu (58 de ani) a fondat firma MediaPRO in 1991, doi ani mai tarziu punand bazele Grupului MediaPRO. In 1993, Sarbu adeschis PRO TV, post de televiziune rezultat din contopirea TV SOTI cu Amerom (Canal 38).

author avatar
eNational
789 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger