AcasăNewsSe confirma: Printul Harry are o relatie cu Meghan Markle

Se confirma: Printul Harry are o relatie cu Meghan Markle

Printul Harry nu se poate bucura de noua poveste de dragoste pe care o traieste, de cateva luni deja – lucru confirmat marti- alaturi de frumoasa lui prietena, actrita de profesie. Totul ca urmare a aviditatii unei parti a presei tip tabloid de a afla tot mai multe informatii despre Meghan, care il face pe succesorul la tronul Marii Britanii sa se teama pentru siguranta ei.

Prin faptul ca a dorit sa transmita, indirect – adica prin responsabilul care se ocupa de tot ceea ce tine de partea de comunicare – acest lucru, cel mai tanar dintre fiii Printului Charles al Marii Britanii a recunoscut, practic si public, si relatia cu Markle, despre care pana acum se aflase doar din prisma unor relatari de presa. Cei doi sunt impreuna deja de cateva luni.

„In ultima saptamana s-a intrecut limita. Prietena lui (Harry-n.r), Meghan Markle, a fost subiectul unui val de abuzuri si hartuieli. O parte dintre acestea au fost cat se poate de publice (…). Altele au fost ascunse publicului”, se arata in comunicatul cu pricina, din care aflam si ca tanarul print Harry e „ingrijorat in privinta sigurantei domnisoarei Markle si foarte dezamagit ca nu a putut sa o protejeze”.

De asemenea, se atrage atentia asupra faptului ca atat mama, cat si alte persoane apropiate si dragi actritei in varsta de 35 de ani ar fi ajuns sa fie afectat de acest val de interes manifestat de o parte a presei pentru noul subiect – si anume cea mai recenta cucerire a Printului Harry.

sursa foto: Facebook – Prince Harry /MeghanMarkleFanPage

173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger