AcasăNewsSe confirma: doi romani dati disparuti dupa avalansa din Italia, gasiti in...

Se confirma: doi romani dati disparuti dupa avalansa din Italia, gasiti in viata (VIDEO)

Ceea ce presa din Peninsula anuntase in cursul dupa-amiezii de vineri, dupa ce sa aflat ca opt persoane au fost gasite in viata in hotelul inconjurat de mormane de zapada, in regiunea Pescara, si-a gasit confirmare din directia autoritatilor romane.

Si anume faptul ca roamnca Adriana, sotia tanarului italian care a alertat, in prima faza autoritatile, anuntand producerea avalansei din noaptea de miercuri spre joi, dar si fiul cuplului, Gianfilippo, au fost gasiti in viata si scosi din hotelul lovit de avalanta, fiind dusi la spital.

Chiar daca nu dau nume si nici nu mentioneaza exact despre cine este vorba, oficialii Ministerului de Externe de la Bucuresti transmit, printr-un comunicat, faptul ca ”ca doua persoane de cetatenie romana, un adult si un minor, semnalate ca fiind disparute in urma avalansei care a lovit un hotel din localitatea Farindola, in regiunea Abruzzo, au fost identificate, acestea fiind in viata”. Este foarte posibil ca femeia si copilul salvati in cursul acestei zile, imaginile surprinse de salvatorii italieni fiind redate mai jos, sa fie chiar cei doi.

Momentan, nu se stie nimic despre Ludovica, fetita cuplului, despre care tatal anuntase ca era alaturi de frate si de mama copilei, la momentul producerii avalansei.

Totodata, e important de mentionat faptul ca inca se cauta si celelalte persoane despre soarta carora nu se stie nimic de peste 43 de ore. Se banueste ca in incinta se aflau 29 sau 30 de persoane, patru dintre ele fiind gasite, din pacate, fara viata. Alte doua, doi barbati, au fost descoperiti in viata la cateva ore de la caderea malului urias de zapada.

[youtube]U37iBjMMZ2s[/youtube]

[youtube]EpqDzrFDU00[/youtube]

 

sursa foto -captura youtube

255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger