AcasăNewsSe circula in conditii de iarna pe Autostrada Bucuresti Constanta si pe...

Se circula in conditii de iarna pe Autostrada Bucuresti Constanta si pe A 4 Ovidiu-Agigea

In conditiile in care, in ultimele ore, a nins in mai multe zone din tara, inclusiv in Capitala, mai multe sosele, drumuri nationale, dar si autostrazi sunt acoperite cu zapada.

Este si cazul Autostrazii A 2 Bucuresti – Constanta, dar si al Autostrazii A 4 Ovidiu- Agigea, pe care, conform Centrului Infotrafic, luni dimineata, la ora 08.45, se circula in conditii de iarna.

Soferii sunt sfatuiti, astfel, sa circule avand mare grija. Pentru ca, din cate precizeaza sursa citata, pe Autostrada Soarelui, care leaga Capitala de judetul de la malul marii, pe o portiune semnificativa de carosabil, mai exact cea situata intre kilometrii 12 si 212, se intalnesc situatii in care, pe alocuri, stratul format de zapada amestecata cu meterial antiderapant ajunge la 1-2 centimetri, sub el fiind gheata. Ca urmare, carosabilul poate deveni alunecos.

Totodata, pe anumite sectorare ale autostrazii A 4, se semnaleaza gheata, aparuta ca urmare a umezelii si a frigului.

In tot acest timp, se incearca sa se vina in ajutorul conducatorilor auto, imprastiindu-se materiale derapante pe suprafata carosabila, insa, eforturile drumarilor sunt ingreunate de vantul puternic, care aduce zapada din nou pe drum.

Sfatul politistilor pentru soferi este ca, in astfel de conditii, sa circule cu viteza redusa, marind distanta fata de masinile din fata si sporind atentia in momentul in care schimba banda de circulatie.

320 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger