AcasăNewsSe cere DEMISIA Sorinei Pintea

Se cere DEMISIA Sorinei Pintea

Medicul Raul Pătrașcu, membru PNL și fost consilier în Guvernul Cioloș, cere demisia Sorinei Pintea, după ce ministrul Sănătății a anunțat că va face plângere penală în cazul Spitalului de Psihiatrie Săpoca din Buzău și că toată lumea va răspunde pe linie ierarhică.

Foto Twitter

„Destul, îi cer oficial demisia dnei. Ministru Sorina Pintea. Aud că dansa face plângere penală în cazul de la Săpoca. Poate dna. Ministru uita că Spitalul e în subordinea ministerului, deci a dânsei. Poate uita, de asemenea, cum s-a tot plimbat prin țară cu camerele după ea spunând că unii manageri sunt incompetenți dar nu are ce să facă pentru că nu sunt în subordinea ei. Acest spital e. Nu știa cum e situația acolo? Nu știa de managerul numit de Minister? Nu știa de lipsa de dotări sau deficientele de personal sau nerespectarea protocoalelor? Au murit 5 oameni. Oricare ar fi răspunsul, prin inacțiunea din timpul mandatului (căci nu a făcut nimic) și prin acțiunile populiste, funcția a fost golită de însemnare și de onoare, deci dna. Ministru trebuie să își facă bagajele și să plece.

Later edit: Văd că dna. Ministru a spus că toată lumea va răspunde pe linie ierarhică – prima trebuie să fie ea, pentru că toate „sugestiile” și „controalele” trebuiau făcute preventiv și demult!”, scrie Pătrașcu pe Facebook.

Cinci bolnavi au murit și mai mulți au fost răniți grav de un pacient de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din Buzău. Bărbatul în vârstă de 38 de ani i-a atacat, duminică dimineață, cu un stativ de perfuzii.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
423 afisari

1 COMENTARIU

  1. Demisia si-o da doar cei cu demnitate onoare ,bunsimt ,in cazul Pintea nu-i cazul !,ea trebuie demisa pentru incompetenta si iresponsabilitate,ea trebuie trimisa in tribunal .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger