AcasăNewsSe cere demisia ministrilor Culturii si Agriculturii

Se cere demisia ministrilor Culturii si Agriculturii

Reprezentantii Partidului Miscarea Populara sunt cu ochii pe doi dintre ministrii Cabinetului Dancila, pe care ii vor plecati din Guvern.

Unul dintre cei vizati este George Ivascu, ministrul Culturii. In cazul acestuia, PMP-istii condusi de Eugen Tomac au nemultumiri ce tin de pregatirile pentru Anul Centenar. Tomac sustine ca ministrul „trebuie sa se trezeasca din aceasta betie a puterii si sa inteleaga ca o singura data Romania implineste 100 de ani, iar acest Guvern avea obligatia sa cinsteasca, asa cum se cuvinte, printr-un calendar de evenimente, acest eveniment festiv si aniversar”.

De asemenea, PMP l-ar vrea plecat de la Palatul Victoria si pe Petre Daea, dupa „gafa inacceptabila” facuta la momentul compararii situatiei porcilor incinerati cu drama de la Auschwitz. „O problema grava in Guvern, pe care si presedintele PSD, Liviu Dragnea, si actualul premier incearca sa o acopere – criza din Agricultura mai este dublata de o alta criza care se afla in capul dlui ministru Daea”, e de parere liderul PMP, care considera ca se cuvine ca ministrul sa demisioneze.

81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger