AcasăNewsSe cere demisia lui Vlad Voiculescu, după evacuarea pacienților de la Spitalul...

Se cere demisia lui Vlad Voiculescu, după evacuarea pacienților de la Spitalul Foișor: „Nu ești capabil de nimic”

Vlad VoiculescuSe cere demisia lui Vlad Voiculescu, după evacuarea pacienților de la Spitalul Foișor: „Nu ești capabil de nimic”

Situație fără precedent la Spitalul Foişor din Capitală, unde pacienţii recent operaţi au fost evacuaţi în regim de urgenţă, după ce unitatea a fost transformată în spital suport Covid.

Viorel Huşanu, preşedintele Sanitas Bucureşti, s-a declarat şocat de situaţia pacienţilor şi a cerut demiterea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

„Dragă Vlad, știu că ai o sută de consilieri (onorifici) dar de data asta simt că ai nevoie de sfatul meu: DEMISIA! Un ministru ar trebui să aibă grija de toţi pacienţii, de tot personalul medical iar tu nu eşti capabil de nimic!”, a scris Viorel Huşanu pe Facebook.

„Scene groteşti şi incredibile, care pun în situaţii incredibile pacienţii şi personalul medical”

Înainte de a-i cere demisia, președintele Sanitas București a lansat un atac furtunos la adresa ministrului Sănătății.

„Opriţi-vă!!! Aşa nu se mai poate! Domnule ministru… Pacienţi, unii abia operaţi, mutaţi în miez de noapte… în Secolul 21!? Aproape toţi cei o sută de pacienţi care necesitau spitalizare, sunt trimişi acasă!! Doar 12 transferaţi la alte spitale?!Încerc să înţeleg cum se poate aşa ceva într-o ţară membră a UE, NATO, o ţară în care se presupune că există respect pentru pacient şi drepturile sale… Sunt şocat şi nu înţeleg cum este posibil să asistăm la astfel de scene groteşti şi incredibile, care pun în situaţii incredibile pacienţii şi personalul medical.

Nu ştiu cine a pregătit şi coordonat o astfel de acţiune. Cred că este clar pentru toată lumea modul superficial şi prost în care este gestionată această criză sanitară de unii, era să scriu oameni, vremelnic puşi în funcţii care le depăşesc competenţa şi bunul simţ. Sunt şocat şi trag un semnal de alarmă în ultimul ceas. Ajunge! Solicit persoanelor cu decizie să ia atitudine! Opriţi-vă domnilor şi plecaţi acasă! Aşa nu se mai poate!”, a mai spus, Huşanu, preşedintele Sanitas Bucureşti.

Barna: „Nu se pune problema să fie demis”

Vicepremierul Dan Barna și totodată șeful de partid al ministrului Sănătății spune că nu se pune problema ca Vlad Voiculescu să fie demis din funcție. „Nu se pune problema să fie demis”, a răspuns președintele USR.

Ministerul Sănătății a precizat, într-un comunicat de presă, că evacuarea pacienților de la spitalul Foișor s-a făcut sub coordonarea DSU. De asemenea, ministerul susține că managerul spitalului a fost informat încă de dimineață despre „iminența” transformării în unitate COVID-19, însă a dat avizul la ora 19.

author avatar
Andreea Vlad
303 afisari

4 COMENTARII

  1. asa s a insaturat bolsevismul cu agresivitate , trimisii alora din patru zari si cu multa umilinta , deci si astia tot aceeasi reteta o au dar romanii deja cunosc si veti fi doar niste jalnice umbre care veti deconta slugarnicia !!!!!!!!!mars si fa ti studii dupa vino sa conduci ceva!!!!!!!virusul letal pt romani sunteti voi astia care intimidati si santajati doctorii sa va faca jocul .

  2. Cand s-a trasat cortina , eu am picat pe partea stanga a Nistrului , ma lafai in bolsevism .

  3. Gresit !
    Este capabil doar sa execute ordinele dușmanilor României

  4. Aktual 24 , ieri , 10 aprilie 2021 , articol de Ovidiu Albu : ” MONSTRUOASA COALITIE PENTRU LICHIDAREA LUI VLAD VOICULESCU . CE SE AFLA IN SPATELE NOULUI SCANDAL DE LA SPITALUL ” FOISOR ” . Managerul artist Cristian Stoica si-a pus poalele-n cap asa cum l-a instruit binefacatoarea Gabriela Firea .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger