AcasăNewsSe caută șef la Termoenergetica. Nicușor Dan: ”Va fi o competiție pe...

Se caută șef la Termoenergetica. Nicușor Dan: ”Va fi o competiție pe bune”

Se caută director general la Termoenergetica. Nicușor Dan: ”Va fi o competiție pe bune” (foto: Facebook)

După ce pe timpul iernii au fost numeroase neajunsuri cu furnizarea agentului termic în mai multe zone din Capitală, iar până de curând s-a tot vorbit despre probleme în furnizarea apei calde în diferite sectoare ale Bucureștilor, primarul anunță startul cursei pentru desemnarea directorului general al companiei Termoenergetica.

Nu oricum, ci cu asigurări că ”va fi o competiție pe bune”. ”Începe procedura de selecție pentru funcția de director general al Companiei Municipale Termoenergetica. Va fi o competiție pe bune, în urma căreia va fi desemnat cel mai pregătit candidat.

E nevoie de experiență și seriozitate la Termoenergetica, fiindcă viitorul director general al companiei trebuie să schimbe rapid în bine activitatea din domeniul termoficării, unul crucial pentru București”, susține Nicușor Dan, într-un mesaj pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook, joi seară târziu.

Anunțul CMTEB

Și tot joi, din direcția Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) SA se anunța, într-un comunicat referitor la organizarea procedurii de selecție pentru desemnarea directorului general, faptul că este vorba despre o poziție interimară, cu un mandat de 4 luni, ”cu posibilitatea prelungirii acestuia, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni”.

Conform anunțului oficial, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele criterii de eligibilitate:

”a) Absolvenţi(te) ai (ale) unui program de studii superioare finalizat cu diplomă de licenţă în cadrul unei instituţii acreditate de învăţătământ superior din domeniul tehnic, economic sau juridic; constituie avantaj studiile superioare din domeniul energetic precum şi deţinerea unei diplome de studii postuniversitare (MBA sau doctorat); Pentru candidaţii care nu au studii universitare tehnice/de inginerie experienţa este necesar să fie în domeniul utilităţilor publice/ingineriei;

b) Experiență profesională totală de minim 10 ani acumulată în cadrul unor companii /instituţii publice sau private şi de cel puţin 5 ani în funcţii de top management în companii/grup de companii din domeniul energetic cu cifra de afaceri de minim 20 mil EUR;

c) Experienţa în implementarea programelor de investiţii cu finanţare nerambursabilă (internă şi/sau externă), constituie avantaj;

d) Cunoaşterea unei limbi de circulaţie internaţională – engleză, franceză, germană – nivel minim B2 (conform nivelul cadrului european comun de referinţă pentru limbi străine).”

De asemenea, s-a precizat și faptul că s-a stabilit un calendar și că vor fi două etape în cadrul acestei proceduri de selecție:

• 11.06.2021 – Etapa I – de selecţie a aplicaţiilor în care se verifică îndeplinirea criteriilor de eligibilitate;

• 14-17.06.2021 – Etapa II – pentru susţinerea interviului – data şi ora vor fi comunicate candidaţilor telefonic.

177 afisari

1 COMENTARIU

  1. cat de prosti ne credeti ? si cat ati luat spaga ca se vede din cerinte ca ati luat altfel nu exista punctul :B: {b) Experiență profesională totală de minim 10 ani acumulată în cadrul unor companii /instituţii publice sau private şi de cel puţin 5 ani în funcţii de top management în companii/grup de companii din domeniul energetic cu cifra de afaceri de minim 20 mil EUR;} , ca sunt cel putin 100 de companii care sa corespunda doar in bucuresti si cel putin 10000 in tara :). ce sa mai zic ca doar directorul v-a fii tot dintre hotii actuali de la radet dar imi place ca la iarna o sa pleci si din primarie pentru ca meriti daca esti un manager care nu stie sa citeasca si sa inteleaga ce citeste , pacat de voturi ca asteptam mai mult.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger