AcasăNewsSe cauta sclave sexuale pentru barbatii virili din Kuweit

Se cauta sclave sexuale pentru barbatii virili din Kuweit

Mai bine cu valul pe ochi si cu gura închisa, decat asa „democrata”! O politiciana din Kuweit a iesit sa apere demnitatea concetatenilor virili, spunand ca le trebuie sclave sexuale! Ca nu e „haram”!

Seherezada n Salwa al Mutairi îi ameteste pe barbatii kuweitieni cu povesti despre sclave sexuale, de la 15 în sus

Salwa al Mutairi, care a fost considerata o eroina cand s-a înscris la alegerile parlamentare, a dovedit ca electoratul avea de ce sa fie rezervat. Doamna sustine ca numai sclavele sexuale, din randul prizonierelor de razboi, cum ar fi, de exemplu, cele din Cecenia, ar putea sa-i fereasca pe bravii barbati kuweitieni de tentatii pacatoase. De la 15 femei în sus, crede politiciana kuweitiana, ar putea ostoi excesul de virilitate al barbatilor. Salwa a cerut parerea muftiilor sauditi de la Mecca privind „viziunea” ei, iar acestia s-au gandit nitel si i-au spus ca nu e „haram”, adica interzis de legile islamice.

Numai ca, în cazul în care o natiune islamica ar cuceri o natiune neislamica, aceste „jawari”, concubine sau sclave sexuale, trebuie sa fie din randul prizonierelor nemusulmane. Bine ca s-a lamurit si aceasta dilema! Pentru ca e, totusi, femeie, Salwa e de parere ca sclavele sexuale pot fi cumparate, cu acordul lor, prin agentii.

Ca în „O mie si una de nopti”

Cu astfel de „proiecte” politice, Salwa are toate sansele sa fie votata de barbatii kuweitieni. Pentru ca are si conotatii umanitare! „Va spun: duceti-va si cumparati prizonierele din Cecenia (rusoaice), ca mor de foame”, îndeamna Salwa. „Cumparati-le si introduceti-le pe piata din Kuweit. Nu uitati de califul Haroun al Rashid, care avea doar o nevasta si 2000 de concubine!” Un îndemn la reîntoarcerea în secolul VIII, la „O mie si una de nopti”!

author avatar
Adina Mutar
1.491 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger