AcasăNewsSe baga marfa proas(pa)ta in politica

Se baga marfa proas(pa)ta in politica

Dacian Ciolos isi pregateste o noua infrangere: lanseaza un al doilea USR

Romanii votanti se vor regala la urmatoarele alegeri cu trei produse noi (si nu prea) livrate de vechi politicieni. Este vorba despre Pro Romania inventata de Ponta, de indelung trompetitul partid al lui Ciolos si de un UNPR resapat de Oprea.

Dacian Ciolos isi pregateste o noua infrangere lanseaza un al doilea <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagusr title=USR data wpil keyword link=linked>USR<a>

Desi a fost lansata de ceva vreme la apa, despre Pro Romania lui Victor Ponta nu sunt multe spus. La zi, formatiunea nu a reusit sa dea gaura scontata PSD-ului iar de trait traieste doar prin gura lui Victor Ponta. Partidul menit sa apere pe viitor ”interesul national” este invaluit deocamdata in mister, despre el stiindu-se in acest moment doar ca exista si ca a fost pus pe roate de acelasi general de carton Gabriel Oprea. Noua colectie politica primavara/vara 2018 a fost completata, ieri, de Dacian Ciolos – o fosta primadona a dreptei care se chinuie de mai bine de un an sa faca un partid. Indelungata gestatie cioloseniana pare sa fi ajuns in sfarsit la termen din moment ce fostul premier tehnocrat a anuntat ca va demara ”in maximum doua saptamani” procedurile legale de inscriere a unui partid politic. Unul format din membri ”conectati la firul ierbii, la baza societatii” si pentru care politica nu va deveni ”profesie de baza” – ceea ce inseamna ca partidul la care viseaza Ciolos va fi doar o alta utopie politica marca USR. Date fiind noile produse ajunse sau aflate pe cale sa ajunga in galantarul romanesc si politicienii care le gireaza, ne permitem sa afirmam inca de pe acum ca PSD va castiga tot en fanfare si viitoarele alegeri, cu sau fara Dragnea la timona.

author avatar
Simona Badulescu
443 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger