AcasăNewsSe asteapta vesti de la maternitate: Ducesa Catherine urmeaza sa aduca pe...

Se asteapta vesti de la maternitate: Ducesa Catherine urmeaza sa aduca pe lume al treilea copilas

Sunt emotii deosebite in randul Familiei Regale Britanice. Toata lumea asteapta vestile bune de la spital, care sa anunte venirea pe lume a mezinului cuplului Kate-William.

Ducesa de Cambridge a prezentat primele semne ale travaliului, semn ca bebelusul e gata sa isi cunoasca familia! Drept urmare, mamica a fost dusa la maternitate, pentru a aduce pe lume cel de-al treilea copil al sau si al Printului William. Dinspre Palatul Kensington s-a anuntat oficial ca Ducesa Catherine a fost internata in Spitalul Sfanta Maria (St. Mary’s Hospital), din Londra. Aceasta este, dupa cum se stie, unitatea medicala in care au vazut lumina zilei si ceilalti doi mostenitori ai familiei pe care Kate si William, Ducesa si Ducele de Cambridge, au intemeiat-o in urma cu aproape sapte ani.

 

Kate (36 de ani) il are alaturi pe sotul sau, fiul cel mare al Printului Charles. „Ducesa a calatorit cu masina de la Palatul Kensington pana la Aripa Lindo a St. Mary’s Hospital  impreuna cu Ducele de Cambridge”, mai precizeaza sursa citata, in anuntul facut pe contul oficial de Twitter.

Bebelusul urmeaza sa vina pe lume cel mai probabil in cursul acestei zile de 23 aprilie, intr-o zi de sarbatoare, asadar, de Sfantul Gheorghe (Saint George). Emotiile sunt cu atat mai mari pentru opinia publica britanica, dar nu numai, cu cat nu s-a anuntat oficial daca George (4 ani) si micuta Charlotte (2 ani) vor avea un fratior sau o surioara.

 

sursa foto: sursa foto: twitter.com/kensingtonroyal

author avatar
Cristina Stefan
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger