AcasăNewsSe asteapta raspuns de la Cotroceni in privinta propunerilor de ministri

Se asteapta raspuns de la Cotroceni in privinta propunerilor de ministri

Dupa ce social-democratii s-au pus de acord, in carul sedintei conducerii desfasurate luni, timp de mai multe ore, la Parlament, asupra remanierii guvernamentale, cele opt propuneri de ministri au luat drumul Cotroceniului.

Pana la aceasta ora, nu sunt vesti pe aceasta tema – in sensul in care nu s-a anuntat ca presedintele sa fi semnat vreun decret de numire. In acelasi timp, e de mentionat faptul ca pe agenda publica a sefului statului figureaza intrevederi pana dupa-amiaza, mai exact pana dupa ora 14,35, cand urmeaza sa inceapa intrevederea cu comisarul european pentru justitie, Vera Jourova.

Sapte ministri parasesc echipa de la Palatul Victoria – Paul Stanescu, Lucian Sova, Mihai Fifor (care a demisionat), Danut Adrusca, Ioana Bran, Bogdan Cojocaru, si George Ivascu, in timp ce Lia Olguta Vasilescu urmeaza sa schimbe ministerul – de la Munca la Transporturi. Printre propuneri se numara preluarea conducerii Ministerului Dezvoltarii de catre Ilan Laufer, a portofoliului Apararii de catre Gabriel Les, dar si desemnarea lui Niculae Badalau in locul lui Andrusca, la Ministerul Economiei.

author avatar
Cristina Stefan
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger