AcasăNewsSe asteapta pasul facut de presedinte. Dragnea: vom actiona in consecinta

Se asteapta pasul facut de presedinte. Dragnea: vom actiona in consecinta

Liderul PSD, obligat sa stea ca pe jar pina la sfarsitul lunii. Atunci va anunta ICCJ sentinta in procesul lui

Avand in vedere ca au fost voci in PSD care au adus in discutie ipoteza unei suspendari a presedintelui, in situatia in care Klaus Iohannis nu va tine cont de decizia Curtii Constitutionale, in privinta revocarii sefei DNA, Liviu Dragnea a tinut sa sublinieze un lucru, la sfarsitul sedintei Comitetului Executiv National de luni, in care unicul subiect discutat ar fi fost cel al mitingului stabilit pentru 9 iunie, in Piata Victoriei.

„Vreau sa fac o precizare (…) noi nu avem o decizie a CCR, pana la acest moment, avem un comunicat”, a mentionat in prima faza Liviu Dragnea.

Abia dupa ce motivarea deciziei CCR va ajunge in paginile Monitorului Oficial se va lua o hotarare si la nivelul PSD-ului, da de inteles seful PSD. „O sa asteptam sa vedem ce face presedintele si vom decide si vom actiona in consecinta. (…) Nu vom fi de acord ca cineva, indiferent cine ar fi acela, sa se plaseze deasupra legii sau deasupra Constitutiei”, a asigurat numarul 1 in cadrul Partidului Social Democrat.

„Pentru noi, la aceasta ora, (suspendarea-n.n) nu este un subiect”, a conchis Liviu Dragnea, in cadrul conferintei de presa de dupa sedinta PSD.

author avatar
Cristina Stefan
99 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lol… NATO A afirmat ca in caz ca Iran ataca Izrael, Nato nu o sa apere Izrael deoarece citez cu voce tare – Izrael nu e membru Nato ci doar un partener-atunci sigur o sa-i apere cap patrat Gadea Mihai ce speria Bania vai si teleomeltenii sai…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger