AcasăNewsAcuzații teribile la adresa lui Nicușor Dan. Andrei Caramitru: „Lasă rețelele de...

Acuzații teribile la adresa lui Nicușor Dan. Andrei Caramitru: „Lasă rețelele de furt din bugetul Primăriei să…”

sursa foto: romaniatv.net

Chiar dacă mai e ceva timp până în 2024, an cu mai multe rânduri de alegeri, inclusiv locale, încep să apară semne că s-a pornit lupta politică în ceea ce privește cursa pentru Primăria Capitalei.

Nicușor Dan nu a făcut un secret din faptul că își dorește un nou mandat în fruntea Primăriei Bucureștilor. Iar în tot acest context, zilele trecute, Andrei Caramitru a postat un mesaj cu amănunte cel puțin interesante.

Fostul consilier al liderului USR îl atacă fățiș pe fondatorul formațiunii, nimeni altul decât actualul primar general. Nu oricum, ci invocând surse de la vârful administrației. Și fără să menționeze, negru pe alb, numele lui Nicușor Dan.

Andrei Caramitru a făcut, recent, într-o postare pe pagina sa de Facebook, o serie de dezvăluiri, pornind de la „Care este marele deal din spatele primarului general din București (aflat ieri de la cineva sus pus în administrație)”. Acesta arată, așadar, cu degetul în direcția lui Nicușor Dan. Și susține că „primarul lasă rețelele de furt din bugetul primăriei să se desfășoare la maxim”, dar că, „în schimb – primarul este lăsat să se ocupe direct de “urbanism” și să blocheze absolut tot dacă vrea”.

Andrei Caramitru: „De asta nu are opoziție de fapt primarul în consiliu”

Redăm în cele ce urmează, integral, postarea lui Andrei Caramitru, datând din 27 octombrie:

„Care este marele deal din spatele primarului general din Bucuresti (aflat ieri de la cineva sus pus in administrație):

– Primarul lasa retelele de furt din bugetul primăriei sa se desfasoare la maxim (acolo e grosul de bani, șpăgile de la dezvoltatori sunt mici in comparație – bugetul total al primăriei e de miliarde de EUR anial). Nu se implica deloc, nici nu se uita la ceva, nu numește pe nimeni acolo. Sunt aceiași ca pe vremea lui Firea – doar ca fura mult mai mult acum. Furt la maxim garantat

– in schimb – primarul este lăsat sa se ocupe direct de “urbanism” si sa blocheze absolut tot dacă vrea – sa continue identic munca de activist de blocaj de dinainte. Sa stea ore sa faca sute mii de acțiuni juridice pe la care le scrie singur, obsesiv. Si este protejat cu toate hotărârile executorii si amenzile pe care le încasează încălcând legea (amenzile personale sunt plătite de primărie de exemplu).

Totul bun si frumos pana acum. Banii curg garla la partide. Lumea aplauda ca “salvam” boscheti si spații verzi pline de gunoaie si bălării. Orașul se duce in cap dar lumea nu înțelege nimic si se bucura ca luptam contra burgejilor rechini.

 

Acum însă efectele acestui deal încep sa muște – pentru ca blocarea totala înseamnă si blocarea refacerii spitalelor, stațiilor de metrou, tuturor investițiilor publice din oraș. cu efecte si pe bugetul central. Si începe chestia sa cam scârțâie. Dar încă ține deal-ul, pentru ca toate partidele se îmbogățesc (de asta nu are opoziție de fapt primarul in consiliu)”.

Edilul Ciucu: „Păi… ce am făcut domnule Primar General?”

Nu e singurul mesaj recent ce-l vizează pe primarul Capitalei. Edilul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a reacționat pe pagina sa de Facebook, pe tema lucrărilor de la Podul Grant. Lucrări care, de când au început, au generat aglomerație în zonă – una intens circulată – și implicit în oraș, mai ales la orele de vârf.

„În urma apelului pe care l-am făcut în urmă cu două săptămâni pentru a se lucra în mai multe schimburi la Podul Grant, PMB și constructorul au decis că se poate lucra în două schimburi, 7.00-18.00, primul schimb, și 18.00 – 5.00 dimineața, al doilea schimb. Nu sunt precizări cu privire la faptul ca s-ar putea lucra și în week-end.

Ceea ce nu înțeleg este de ce nu scade și perioada în care se vor executa lucrările de reparație. De ce termenul rămâne tot martie 2024? Păi tocmai asta era ideea de a lucra în două schimburi, să scadă termenul! Păi… ce am făcut domnule Primar General?

Na-ți-o frântă că ți-am dres-o”, a scris primarul Ciucu, luni, 30 octombrie, pe rețeaua de socializare

author avatar
Andrei Coman
916 afisari

5 COMENTARII

  1. Nu mai are loc pe.listele mici, mici de tot, ale USR ?
    De data asta zice bine.
    Daca un primar PSD ar fi deturnat fonduri, sa plateasca din bugetul public, amenzile pe persoana fizica….Era defilare de catuse.Acu’ DNA se face ca nu vede

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger