AcasăNewsSe anunță suspendarea zborurilor către mai multe țări, inclusiv SUA și Marea...

Se anunță suspendarea zborurilor către mai multe țări, inclusiv SUA și Marea Britanie

S-a emis Ordonanța Militară 7. Ministrul de Interne a anunțat sâmbătă după-amiază, că s-au adaptat măsurile, în acord cu evoluția situației internaționale, în gestionarea problemelor cauzate de noul coronavirus, pentru a se limita pe cât posibil orice risc.

Marcel Vela a transmis că s-a decis suspendarea zborurilor comerciale către și dinspre 9 state – Austria, Belgia, Elveția, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia și Iran. Măsura se va aplica, pe durata a 14 zile, începând cu 5 aprilie, mai exact de duminică, de la ora 23, ora României.

Exceptate de la aceste restricții sunt zborurile aeronavelor de stat, transport marfă, corespondență, umanitare sau servicii medicale de urgență, precum și aterizărilor tehnice în cazul avioanelor necomerciale.

sursa foto: Facebook/Marcel Vela

author avatar
Cristina Stefan
190 afisari

3 COMENTARII

  1. @ Opinați că soluția liberală viabiă este ca Administrația Prezidențială, Guvrenul,, Armata, Jandarmeria, Polițiația , serviciile secrete, instanțele, Parlamentul și administrația locală,deci toate instituțiile din sistemul de apărare, ordine publică, administrație și justiție , să nu își mai încaseze salariile pe perioada pandemiei, ?

  2. Deci, opinați că soluția liberală viabiă este ca Administrația Prezidențială, Guvernul,, Armata, Jandarmeria, Poliția , serviciile secrete, instanțele, Parlamentul și administrația locală ,deci toate instituțiile din sistemul de apărare, ordine publică, administrație și justiție , să nu își mai încaseze salariile pe perioada pandemiei, ?

  3. Și indemizațiile și cum le mai zice veniturilor obținute din bani publici de ăia despre care face referire comentariul anterior, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger