AcasăNewsSe anunță ploi, vânt și descărcări electrice în Capitală. Scad temperaturile

Se anunță ploi, vânt și descărcări electrice în Capitală. Scad temperaturile

Vor apărea schimbări în ceea ce privește vremea, în perioada următoare, astfel că Administraţia Naţională de Meteorologie a decis să facă publică o prognoză specială pentru București, valabilă până joi seara.

În intervalul cuprins între 19 mai – ora 13:30 – 20 mai – ora 08:00, specialiștii anunță că în Capitală „cerul va avea înnorări, mai accentuate din a doua parte a nopții, când va crește probabilitatea pentru descărcări electrice, averse, posibil moderate, și intensificări de scurtă durată ale vântului”.

Cât despre intervalul imediat următor, adică începând de miercuri dimineață, de la ora 8 și până joi seară, 21 mai, la ora 21, reprezentanții ANM spun că vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Ceea ce înseamnă că se așteaptă să apară averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și vijelii. Totodată, vor fi și condiții de grindină.

Temperaturile vor scădea față de zilele precedente. Maxima zilei de joi nu va trece de 21 de grade, iar pentru vineri prognoza indică o valoare maximă în jurul a 16-17 grade, conform meteorologilor.

191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger