AcasăNewsSe anunta ploi si o racire accentuata a vremii. Toamna isi intra...

Se anunta ploi si o racire accentuata a vremii. Toamna isi intra in drepturi in cateva ore

Au fost zile frumoase de toamna, in care ne-am bucurat uneori de temperaturi specifice mai degraba sezonului estival, dar iata ca incepand din aceasta seara vremea ar urma sa dea primele semne ca va schimba radical foaia.

Toamna autentica isi va intra, asadar, in drepturi incepand cu orele 18 ale acestei ultime zile ale saptamanii, cand intra in vigoare informarea emisa de catre specialistii de al Administratia Nationala de Meteorologie, pentru mai multe zone din tara.

Cel putin pana marti seara la aceeasi ora – si spunem asta in conditiile in care reprezentantii ANM au anuntat deja ca luni vor actualiza aceasta informare- vremea va fi instabila. Intr-o prima faza in zonele montane, apoi in sudul, sud-estul si centrul tarii vor aparea in peisaj ploi in aversa, mai insemnate in zonele montane si deluroase, cu vant cu aspect de vijelie, descarcari electrice si posibila caderi de grindina. Pana catre finele intervalului mentionat, nicio regiune din tara nu va scapa de astfel de fenomene meteo.

Un alt aspect de care e bine sa tineti cont este acela ca meteorologii spun ca „temperaturile vor scadea accentuat in toate regiunile, astfel ca pe parcursul zilei de marti, 20 septembrie, vremea va deveni rece pentru aceasta data in toata tara”. Asadar, de la tricouri si haine varatice, sunt mari sanse sa se treaca, de pe o zi pe alta, la haine groase, avand in vedere ca mercurul din termometre va scadea simtitor.

author avatar
Cristina Stefan
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger