AcasăNews Se anunta noi ploi in Capitala. Detalii despre prognoza pana marti

 Se anunta noi ploi in Capitala. Detalii despre prognoza pana marti

Din pacate, dupa un interval cu soare, cer senin si temperaturi foarte placute, in Bucuresti, meteorologii anunta noi ploi pentru Capitala.

In ziua in care au fost emise avertizari Cod galben si portocaliu pentru mai multe zone din tara, semn ca si acolo se asteapta sa se semnaleze fenomene specifice vremii instabile, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au facut publica o prognoza speciala pentru Bucuresti.

Din care aflam ca umbrele si pelerinele de ploaie vor redeveni accesorii indispensabile in perioada urmatoare. Astfel, s-a anuntat ca duminica dupa-amiaza si seara „va creste probabilitatea pentru intervale cu averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si vijelie”, si ca in noaptea de duminica spre luni, mai exact in intervalul orar 21 – 09, instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse torentiale, descarcari electrice si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie”.

Pentru prima zi a saptamanii situatia nu pare sa difere cu mult fata de cea anuntata pentru orele imediat urmatoare. In sensul in care meteorologii spun ca instabilitatea atmosferica va ramane accentuata si ca indeosebi pe parcursul zilei vor fi intervale cu ploi in averse, torentiale, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului. Maxima prognozata pentru luni se va situa in jurul a 24-25 de grade Celsius.

Capitala nu scapa de vremea instabila nici marti. ANM transmite ca in special pe durata zilei vor aparea episoade cu ploi in aversa si descarcari electrice. Temperaturile vor mai scadea usor fata de ziua precedenta, astfel ca maximele nu vor mai trece ce 22-23 de grade, din cate anunta aceeasi sursa.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger