AcasăNewsSe anunță LUCRĂRI în două sectoare din Capitală. Câte BLOCURI vor fi...

Se anunță LUCRĂRI în două sectoare din Capitală. Câte BLOCURI vor fi afectate și până când/Ce s-a aflat de la Termoenergetica

(sursa foto: expressdebanat.ro)

Locuitorii din aproximativ 150 de blocuri aflate în sectorul 4 al Capitalei vor trebui să se descurce cum pot pentru a-și încălzi apă, timp de câteva zile, pentru că la robinetele din apartamentele lor nu va curge decât apă rece. În tot acest timp, se vor face lucrări pentru remedierea unei avarii apărute în acest sector. Lucrări vor fi făcute și în sectorul 1 al Bucureștiului, însă numărul blocurilor afectate este considerabil mai mic.

Concret, Termoenergetica (CMTEB) a anunțat, în 10 noiembrie, că, începând de joi se desfășoară lucrări de reîntregire a rețelei primare în Sectorul 1 și lucrări de remediere a unei avarii în Sectorul 4.

Unde anume se vor face lucrările și cât vor dura

Compania municipală a comunicat, pe pagina de Facebook, și unde anume vor fi făcute aceste lucrări și când se estimează că vor dura acestea. Intervalul e de ordinul mai multor zile. Așadar, nu sunt deloc vești bune pentru locuitorii blocurilor din zonele respective.

Iată unde se vor face lucrări, conform Termoenergetica:

„• Conducta Dn 700 în zona Iancu de Hunedoara din Sectorul 1 pentru reîntregirea Magistralei Grivița, aferentă CTE Grozăvești. Oprirea este impusă de finalizarea lucrărilor și de executarea probelor de presiune pentru noul tronson de aproximativ 1,2 km de conductă preizolată, montată de Compania Municipală Energetica Servicii. Vor fi afectate până sâmbătă, 12 noiembrie 2022, ora 23.00, un număr de 25 de blocuri din zonele Bulevardul Iancu de Hunedoara și Calea Dorobanți.

• Conducta DN 800 în zona Bulevardului Constantin Brâncoveanu. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură din punctele termice care alimentează un număr de aproximativ 150 de blocuri va fi sistată până luni, 14 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din strada Secuilor, Calea Șerban Vodă și Șoseaua Olteniței.”

Totodată, reprezentanții Termoenergetica susțin, în același mesaj transmis în această a patra zi din săptămână, că dispeceratele Companiei Municipale și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren. „Se va lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat”, dau asigurări oficialii CMTB.

606 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dar ce, a dat drumul la căldură și noi nu știm? În zona Rahova când se dă drumul la căldură? Mucușor știeeee! Sau o fi responsabilitatea primarilor de sectoare?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger