AcasăNewsSe anunta COD GALBEN de vreme rea in Capitala. Intervalul critic

Se anunta COD GALBEN de vreme rea in Capitala. Intervalul critic

Specialistii in meteorologie se asteapta ca, in orele urmatoare, vremea sa se strice in Bucuresti – si sa inceapa ploile in aversa, insotite de vant.

In acest sens, un reprezentant al Administratiei Nationale de Meteorologie a explicat, in cursul diminetii, in cadul Comandamentului de vreme rea intrunit la Primaria Generala, la ce se pot astepta din partea vremii locuitorii Capitalei si care va fi perioada in care va ploua cel mai mult, pe parcursul noptii.

„Dupa ora 18, treptat vantul se va intensifica. Intervalul critric pentru Bucuresti il apreciem in perioada – ora 20:00 – 01, 02, 03, cand norii de furtuna isi vor face aparitia si aici, intensificarile de vant le apreciem in jurul a 55-65 km/h, de asemenea, vantul poate lua aspect de vijelie (…) in tot acest interval de manifestare (…) apreciem cantitati in jurul a 25 l/mp, dar este foarte posibil ca in unele cartiere sa fie mai ridicate – in jurul a 35 l/mp”, a explicat Gabriela Bancila, inainte de a mentiona ca pana dimineata, ploaia se va opri.

204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger